Ebruyi Kızlar 3 ayrı doktora gittim hepsi farklı folik asit önerdi diafol kullanıyordum doçent doktor çöp folbiol kullan dedi ve benim değerlerime göre hamilelik boyunca folbiol yarım olarak kullanacak mışım size bu şekilde söylendi mi
minnosbirkiz Ebruyi folbiol ağır bi folik asit, genetik test felan mı yaptırdınız, orada ki gene göre bu şekilde önerilebiliyor, benimde folikasit genimde problem var, regenesis max kullanıyorum
Pembesarelle2 Ebruyi Bana doktorum folbiol, B12 ve d vitamini vermişti 3 ay boyunca kullan dedi 3. Ayında gebe olduğumu öğrendim diofola geçiş yaptık
Ebruyi minnosbirkiz evet genetik ve kan testi sonucuna bakarak bunu yazdı ve hamilelik boyunca 9 ay kullanın dedi yarım şekilde bende anlayamadım
Ebruyi minnosbirkiz tıbbı genetik bölümünden 3 test yaptıdım biri kanda pıhtılaşma var mı diye varmış hamilelik boyunca iğne kullanacakmışım diğerleri genetik ama içeriği nedir bilemiyorum
minnosbirkiz Ebruyi mthfr isimli geniniz problemli çıktıysa eğer, ondan bu şekilde öneriyorlar ☺️ bende şuanda hem ecopirin, hemde oksapar kullanıyorum
Ebruyi aynenkezoaynen 9 ay boyunca yatım folbiol kullanmamı önerdi doktor ama biraz tabi farklı geldi daha önce diafol kullanmıştım
Pembesarelle2 Ebruyi Hayır vermedik , sadece hormon bozukluğum vardı verdiği vitamini falan kullandıktan sonra gebe kaldım
aynenkezoaynen Ebruyi depoların yeterince dolmuştur 9 ay kullandıysan bence ara ver gebelik oluşuncada aktif folat kullan
minnosbirkiz Ebruyi benimde o değerimden birisi homozigot, pai yazanda heterozigot, ama hamile kalıp, keseyi gördükten sonra başladım
Mrtbrv Derennn700 ben şuan kullanıyorum folik asit b12 yazıyor keşke içeriği daha güçlü bişey alsaydom