iremsevinc Kbr6134 banada doktor 14+5 te%90 kız dedi inşalşah değiimez bütün, nub teorisi ramzı teorisi bebeğin yapısı şekli herşeyi erkek gibiburda bile herkes erkek demişti doktor%90 kıza benziyo dedi inşallah değişmez çok kız istiyordum
Kbr6134 iremsevinc benimde çin takvimi rus takvimi kan yenileme yüzük testi bilmem ne hepsi erkek çıkıyordu hatta instagramda tahmin yaptırmıştım oda 2 defa erkek dedi burda sadece ebrar abla kıza benziyor demişti doktor da %95 kız dedi küçük bi hafta değil değişeceğini zannetmiyorum sağlıkla gelsinler🥰
Deletedmom_89 19+6 kız cinsiyetimiz 🩷🧡 kızlar ben neredeyse her şeyi aldım bıkac eksik kaldı çok heyecanlıyim çok bekledim ama rabbim nasip etti sonunda
Deletedmom_89 Suey kız banada 3 tane doktor kız dedi herseyini aldım bu saatten sonra inşallah erkek falan demezler
Haticemhy2727 Suey 14 haftada erkek 16 haftada erkek 17 haftalık detaylıya gittim kesin erkek inşallah bir oğlum olacak 🤗
Alinrabia Kbr6134 bnmde hepsı erkek yazıyordu doktor %70 kız dedı detaylıya gırınce netlesecek ınsallah
iremsevinc Kbr6134 ınsallah yarında başka doktora gidicem yoksa 21 mayısa kadar bekleyemem çok kız istiyordum dayanamadım bişilerde aldım 🥰