Suey ferhpnar Allah gonlunuzdekini hayırla ve sağlıkla nasip etsin benim oğluma iki özel hastanede kız demişti devlet hastanesi erkek dedi devlet doğru bilmisti ,🤣
Suey CheriBlossom çok az kalmış çok heyecanlı bende cuma günü öğrenmeye gidecem inşallah gösterirler kendilerini 😍gonlunuzdekini hayırlı eylesin Allah
CheriBlossom Suey ayy amin inşallah bende heyecanlıyım inşallah gösterirler kendilerini de öğreniriz🥰 sağlıklı olsunda hayırlısıyla🙏🏼☺️
Suey aysee1234 bence bir kız hak etmişsiniz artık 🤣 şaka bir yana Allah gonlunuzdekini hayırla ve sağlıkla nasip etsin size 😍
Ezgikurt minnosveannesi8 sivastayim ewet 😂😂 cinsiyeti bu seferde goremezlerse doguma kadar supriz olsun napim 😂
aysee1234 esolinaaaaa randevuyuda biliyorum ama termin kullanilmadigini bilmiyordum aydinlattigin icin sagol 🤣
iremsevinc Kbr6134 banada doktor 14+5 te%90 kız dedi inşalşah değiimez bütün, nub teorisi ramzı teorisi bebeğin yapısı şekli herşeyi erkek gibiburda bile herkes erkek demişti doktor%90 kıza benziyo dedi inşallah değişmez çok kız istiyordum