Mom89_ Dişim çok zonkluyor kolum zonkluyor kırılmış sanki demirle dövmüşler mi gibi ben böyle bir şey görmedim Allahım kas gecşetici krem sürdüm iki tane geçmedi, parol içtim olmadı bir bardak süt içtim yok napıcam iyi değilim dayanamıyorum 🥹🥹🥹😭😭😭😭
Olmazsanolmaz Mom89_ aynı bende sizin ki gibi 3 gün o kol ağrısını çektim kendiliginden geçti sanki bıçakla kesiyolar gibiydi kaldiramiyodum iki kolumu da agridan ne yapsam geçmedi sanırım bebek kalsiyum alıyomuş anneden ondan dolayi olayı oluyormuş
myavocado Mom89_ doktorunuza danışın belki magnezyum filan takviye verir, kas gevsetici sürmek pek iyi değil hamilelikte, parolu da çok içmeyin yine de.
Mom89_ Sevvalll42 yel degil içten içten zonkluyor kolumu tülbentle sıktırıyorum açıyorum kan dolaşım olsun diye yok bu başka bir şey kalsiyum çekiyor benek sanırım napıcam bilmiyorum
Sevvalll42 Mom89_ aynen doktorunuza danışın kalsiyum ilacı verir bol bol yoğurt peynir süt yiyin için doğalından
Mom89_ myavocado tek parol içebilirsin demişti doktor ikinciyi aldım dayanamadım acile gitsem yine parol serum vurucak aynı şey diye gitmek istemiyorum böyle agrıyo evde çekiyorum yani bilmiyorum 2 ay kaldı sabrediyorum ölüm gibi gebeyken dişime dolgu yaptılar röntgen yok tam uyulturmadan yapıldı geçiçi uyuşturucu ile o dolgulu dişimin kenarı kırıldı hava alıyor sürekli dilimi sıkıyorum uykumda normalde agrıdan karanfil yagı aldım arada kuşak çöpüne damlatıp dişime sürüyorum ama yok napıcam zerre fikrim yok dişlerim mahvoldu kolum agrıyor iyi değilim ya bu gğnler geçsin istiyorum doğunca bakabilicek miyim psikolojim bozuldu yemin ederim
Mom89_ myavocado decavit hap kullanıyorum onunda ikincisini içtim napıcam bilmiy her şey içicek durumdayım
Kubradnmz1 Mom89_ bende diş ağrısı yaşıyorum hamileliğimin başında yaşadım karanfil yağı aldık onu kullandim çok iyi geldi şimdi 31 haftalığım dün gece aynı dişim yine ağrıdı kalktım karanfil yağı koydum pamukla şükür geçti karanfil yağını deneyebilirsiniz
Kubradnmz1 Mom89_ disinol de varmış geçmezse onu vereyim demiş aktar eşime ama benim iyi geldi aktara falan bı sorun bakalım sizde Allah şifa versin çok zor çok iyi anlıyorum
myavocado Mom89_ decavit d vitamini diye biliyorum, size magnezyum, kalsiyum filan da verir doktorunuz biran önce doktora gidin. Çok geçmiş olsun, zor bir durum ağrı ama siz yine de öyle ikişer üçer hap almayın Allah korusun.