Mirage06 Ervaelizinannesi amin bakalim bnmde eve geldigimden beri kasiklarimda agri var ve kalcama vuruyor agrisii🤨
Elifc Kızlar keşke sizin gibi olabilsem bende 32.haftadayız erken doğum riskim var ha geldi ha gelcek diye korkuyoruz kilosu az gününü tamamlar ınsallah sizler gibi
Elsu Ervaelizinannesi dpktorunuza gittiginiz de belirtin lutfen ben de 37 + 2 de ayni sorun vardi enfeksiyinumda vardi akintiidri diye aldiris etmedim meger suyum axalmis sancim acilmam yoktu suni sanciyla dogum yapildi gelen de suyummus. Dikkate alin bence.
Ervaelizinannesi Elsu dün söyledim baktı suyu iyi dedi ben hiçbirşey anlamdım hayırlısı bakalım ama bana sanki suyum azalıyor gibi geliyor
Elsu Ervaelizinannesi hayirlisi olsun allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah sandigimiz gibi bir durum degildir doktorunuz da riske girmez haliyle.
ebru23 Ervaelizinannesi eczanede satiliyomus amniyon sivisiysa mavi oluyomus demislerdi ped gibi biseymis heralde
Ervaelizinannesi ebru23 ya öyle birşey olsa doktor anlardı herhalde suyun azalmasından falan birşey demedi
Ervaelizinannesi ebru23 evwt işte ben bilemedim doktora gitmeden önce açtım postu doktor baktı suyu iyi dedi söyledim ama çamaşırım ıslanıyor diye bir sıkıntı görünmüyor dedi
Mirage06 Ervaelizinannesi canim ben onu doktora sordum dedim sanki su siziyor benden bebegin suyu gayet iyi dedi o seninki akinti kesenin suyu aksa anlarsin bardak bosalmasi gbi baya fazla oluyor dedi bana
Ervaelizinannesi Mirage06 hani akıntı genelde şeffaf beyaz oluyor ya bu sadece ıslaklık olunca endişelendim bende belkide farkına varmadan altımıza işiyoruz 😁😁😁