Zseda metemom_ 😂😂 bana hemşireler vermişti. Kantinden ya da eczaneden almamistim. Ama genelde @Selinmoon attığı görseldekini veriyorlar ,onu da begeniyorlar. Ah benim şansıma şekerli su verildi hemde 100luk😃
Brgulll metemom_ Meyve aromali var biz eczaneden almıştık eşim anlamamis limonlu almıştı çok kötüydü tadı meyveli alırsanız daha iyi olur
cakebabe metemom_ limonlusunu içtim geçen hafta bende çok korkuyodum öyle şeker şeker değildi ağızda tuhaf bi his bırakıyor ama yine iyi eczacıdan limonlusunu iste 50likti benimki pet şişe
gizemvatanseverbal metemom_ ben özel bi poliklinikte yaptırdım. 750 küsür tl idi. 4 ay önce. Kendi doktorum Nişantaşı’nda muayene ücretimizde 4500-5000 arasında. Sağlıkla kucağınıza alın, üst üste üç dört tane baklava yiyormuşsunuz gibi düşünün 😂
yeschef-13 metemom_ bana seçenek sunmuşlardı hastane kendisi veriyor 3 seçenek vardı sanırım ben çilek seçmiştim gayet içiliyor ya soğuk olsa asitli içecek
yeschef-13 metemom_ bana seçenek sunmuşlardı hastane kendisi veriyor 3 seçenek vardı sanırım ben çilek seçmiştim gayet içiliyor ya soğuk olsa asitli içecek
momofmychildren metemom_ canım şeker yüklemesi ve doktorumun istediği kan tahlilleri dahil 750 lira odedim bir hafta önce
Funda54 Bende iki hafta sonra yaptıracağım ikiz gebelik perinatoloji takipliyim araştırma Hastanesi’nde doktor tok gel 50 Luk yaparız dedi hiç tok yaptiran var mı aranızda ndn öyle dedi anlamadım
Zeyna_12 metemom_ geçen gün yaptım norml muayeneye gittim 715 tl ödedim muayene için şeker yüklemesi yap dedi 945 te oraya verdim 3 defa kan alındı yükleme yapıldı
metemom_ emirtimr1 baya uyguna gelmiş sana ama burdaki hastahanede kan vermek bile 600 civarı o yüzden daha pahalı olacağını düşünüyorum
emirtimr1 birkimseee 915 tl geçen hafta muayene olduk bu hafta da kontrol sırasında test yapıldı belki ondan uugundur bilemiyorum 😂