Arkadaşlar burda toplanalım paylaşalım sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi.
Ben İstanbuldayım 31 yaş olmak üzereyim 4,5 yasında bir oğlum var.Şuan 23+5 çift yumurta erkek bebeklere hamileyim.Benim bu hamileliğim tekil gebeliğime göre bayağı zor geçiyor.İkizde herkes mi böyle oluyor ben mi tuhafım bilmiyorum.
8 kg aldım şu zamana kadar.1.71 boy 71 kgyum şuan görünürde bir karnım var bide göğüslerim büyüdü.Ama karnım çok erken büyüdü diye düşünüyorm.Yani göğsümün altına kadar şişim bebekler çok erken yukarı kadar çıktılar.Buda nefes almamı,yemek yememi,oturmamı,kalkmamı zorlaştırıyor.Sırt ağrılarım oluyor,bacak arama yastık alıp yatıyorum.Oğlumdayken doğuma kadar çok hafiftim hiç bir sıkıntım yoktu yastıksız desteksiz uyurdum hep kucucuk karnımla 😄 Bunda Bide 16.haftada kasılmalarım başladı.Buda beni korkuttu.Sizlerde kasılma oluyor mu? Yürürken özellikle cok oluyor.Fazla yuruyus bile yapamıyorum.
Kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz? Doktorunuz neler diyor.Paylaşırsak bilgileniriz diye düşünüyorum.Sizdeki zorluklar neler,kullanışlı görüp aldığınız şeyler var mı 😊