Minnnosanne beyazkalp canım bebeğin kiloları ne bende 30 haftayım şuan merak ettim hasteneye gittcem önden biliyim aralığı kaç olmalı
Selinmoon Mom_boy hiç dikkat etmedim ama genellikle kendini topladığı için sert , gerçi bazen yumuşak oluyor sanırım arkaya doğru gidince bebek
Zseda Selinmoon Dün gece ağladım bunun için 😂😂 Çok hareketli artık canım yanıyor,bazen vajinada hissediyorum,bazen Bi anda sanci giriyor sonra geçiyor falan. Dün Bi korku mudur nedir duygu boşalmasi oldu😃
Selinmoon Zseda Hahaha neyse ben daha ağlama raddesine gelmedim 🤣 ama canımı çok acıtıyor minik kuş 😍
Zseda Selinmoon ya yeter ki hareketli olsunlar,yeter ki sağlıklı olsunlar evet ama bazen gerçekten bunaliyorum😂 şimdi 3 gündür de hickiriklari basladi 😂
Ranipcneg Ay içim rahatladı 32+1 bir kaç gündür yerinden çıkacak mış gibi oluyor yürüyüş yapınca sancı geliyor kafası sanki dışarı çıkıyor gibi oluyor sertleşiyor geceleri durmuyor ama bir kaç kişide de böyle şeyler olması içimi rahatlattı doğrusu 🤲☺️
Selinmoon Ranipcneg Öyle oluyor değil mi :) anlıyorum demek bu haftalarda normal , vallahi daha doktora sorunlarımı söylemekten yoruldum 🤣 adamda benden bıktı hahaha
Nur3955 Selinmoon benim 20li haftalardan sonra hep kafası aşağıda bide 4cü olduğu için mi bilmiyorum kasıklarımda hep dönünce kafası aşağı baskı yapar doğum için hazırlık yapıyor bebek şuan bile belde agrım var ama yalancı sancılar yaşıyorum 5 hafta daha dursa yeter benim için inş zamanında doğar bebişlerimiz