2princessmother Bguzeel inşallah kız erkek ayrımımız yok sağlıklı olsun bize yeter sadece merak ediyorum hiç sabrım yoktur 🙈
Bguzeel 2princessmother e hepimiz öyleyiz canım burda birbirimize sorup vakit geçiriyoruz hahaha sağlıkla kucağınıza alıp hayırla büyütün inşallah
cglcetin0 2princessmother bende anlamam ama o bacak arası kordon gibi sanki devam ediyo gibi geldi bana da Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olsun 🙏🏻
dogurangaplumba 2princessmother ben asla anlamam sadece öylesine ortadaki seyi gördüm ben ultrason resminden bile anlamam doktor anlatır bana 🤣🤣
dogurangaplumba 2princessmother ikinci gebelik olmasına rağmen anlamıyorum 🙈 ultrasonra monitörde anlıyorum ama kağıttan asla anlamıyorum 🙈
Babybabyyyy Bacak arasında bariz bi cıkıntı var eğer yanıltmazsa kordon vs bence erkek benim oğlumda da boyle netti 😄
Moonfaced 2princessmother Sizi çok iyi anlıyorum bende başka doktora gitmiştim 1 hafta daha beklememek için bir kızım var bu bebek de erkekmiş Allah gönlünüze göre versin inşallah