2princessmother ZeynepDuru17 bende sanki bacak arasında çıkıntı gördüm gibi 🥲 ama doktor dediki daha erken değişebilir şuanlık kıza benziyor dedi de ben erkeğe benzettim ya ☺
ZeynepDuru17 2princessmother sağlıkla sıhhatle gelsin de gönlünce olsun inşallah canım bende öyle düşünüyorum
2princessmother kahvesever__ inşallah canım bir kızım var sağlıklı olsun önemli olan o ama gönlümden erkek geçiyor ☺
dogurangaplumba Sermec27 o uzun şey ne pipi değil mi asla anlamam bu arada ama ilk kez net ultrason gördüm
Moonfaced 2princessmother erkek poposunun orda yuvarlak olan şey testisleri ucundakini kordon olarak düşünmüş olabilir doktor ama testis o
2princessmother Moonfaced anlamadım bende ya normalde doktorum özel ama 3 hafta bekleyemiyicem randevu öncesi bi devlete gidicem sanırım yada 3 hafta önce gidicem cinsiyet için 😀🤦♀️🙈
2princessmother Bguzeel inşallah kız erkek ayrımımız yok sağlıklı olsun bize yeter sadece merak ediyorum hiç sabrım yoktur 🙈
dogurangaplumba 2princessmother ben asla anlamam sadece öylesine ortadaki seyi gördüm ben ultrason resminden bile anlamam doktor anlatır bana 🤣🤣
Moonfaced 2princessmother Sizi çok iyi anlıyorum bende başka doktora gitmiştim 1 hafta daha beklememek için bir kızım var bu bebek de erkekmiş Allah gönlünüze göre versin inşallah