FyA Bakıyorumda herkes magnezyum kullanıyor doktorum bana yazmadı hiç 28 haftalığım erkenmi yazar mı daha ben mi isticem
Minigiim-vebenn52 FyA 25 ten sonra düzenli kullanmak gerekiyor bende burda görmüştüm doktora söyledim Aaaaa evet kullansan iyi olur 25 ten sonra düzenli kullanmak erken doğumu önlüyor dedi Dünya kadar para ödüyoruz ama yine biz hatırlatıyoruz bazı şeyleri 😂😂😂😂🤦🏼♀️
Edaacar-ozkan FyA eğer ağrı ve kramp varsa yazıyorlar canım bacak kramplarım olduğunu söyledim ayağa kalkamayacak şekilde ağrı giriyor ve kuyruk sokumu ağrısı da var
momofmychildren FyA benimm doktorum kendisi tavsiye etmişti ağrı ve kramp için çok etkili gerçekten faydasını gördüm Kullandığınız vitamin vs varsa içinde olabilir o yüzden ekstralar vermemiş olabilir
Civciv53 Minigiim-vebenn52 direkt değiştir öyle doktoru tecrbeyle sabit sonu kötü bitti benim. Gerçekten işini hakkıyla yapan doktorlara güvencem sonsuz. Ama herşeyi ben sorucaksam bir de tecrübesizsem sonu hüsranla bitiyor. Şuan ki doktorum virgülüne kadar herşeyi söyler sağolsun.
Tugces27 Bana da yazmamıştı 21. Hafta da bacak ağrısı çektiğimi söylediğim zaman yazmıştı siz ağrılarınız varsa söyleyin belirtin yazacaktır
Kullaniciadi123 sryy kuzu bana 29da başlattı 34de artık magnezyumu birakiyoruz kullanmayı keselim doğumdan sonra süt eksikligin felan olursa tekrar kullanırız dedi erken doğumu önlemek içinde magnezyum.veriliyor 36dasin neden kesmedi acaba
Havva2626 biranne__ Bence gereksiz değil, ben ağrı kramp olmadan kullanmıştım hamileliğimin başından beri kullanıyorum, 36 haftalığım halada kullanıyorum, bu zamana kadar hiç bir ağrı sızı sancı çekmedim, sancı nedir bilmiyorum.
sryy Kullaniciadi123 aaa bana 36 da verildi bi de 😅 suan 37+2 yim bide kesilmesi alzım daha da geç doguramam ben bu tosunu😅 ama o kramplar sonrası olusan bacak ağrısı günlercede geçmiyor
yeni-annelik FyA bende 21 haftalık oldum ama banada magnezyum vermedi hatırlatsam mı acaba tetanoz aşısıda olmadım ben onun hakkında da bir şey demedi
FyA yeni-annelik yeni-annelik tetanozuda sorun ikisinide sorun tetanoz önemli diyolar 1 tane bile olsan yetermiş ameliyat içinn
cerend2024 yeni-annelik Tetanoz için aile hekimliğinden de aramış olmaları lazımdı aslında. Orası sizin bilgilerinizi takip ediyor bu süreçte ve doğum sonrasında. Bebeğin aşıları için bile orada takip yapılıyormuş
Okyanusolmak FyA bacak huzursuzluğu krampı olmadığı sürece yazmiyorlar. Bende çok hafif olduğu için söylemedim 26 haftaligim.
amine4444 FyA gec bile kalmışsn özellikle 30 haftadan sonra kramlar bel bacag agrıları bi başlıyor şuan 32 oldum topallayarak yürüyorum magnezyumu erken alki ilerleyen zamanlar agrıların cok olmasın ben çok agrı cekiyorum gece gündüz cok zor 😔
sryy Kullaniciadi123 bende son haftalarda kesiyorlar diye biliodum sancıları anlayanayız diye ama bana niye basladılar bilemedim sorayım bu hafta teiekkür ederim canım🥰
Kullaniciadi123 sryy tama kuzu sorunca bize de haber et çünkü bana daha 1 gün önce dedi doktor yok artık kullanma diye bide 36dasin 38-39da da doğum gelebilir
sryy Kullaniciadi123 haber ederiö canım perş kontrolum var benim 39 u beklemeyecekler gibi bu hafta belki dogumu baslatırlar