Anneeadayi3 Yaprakdokumuseverr bazen bana da öyle geliyor hatta şaka gibi geliyor ilk bebişim ondan herhalde😂🌸
Anneeadayi3 Sadeceanne2 inşallah öyle olur geçip gider seninde az kalmış hayırlısıyla gelsin canım benim 🌼
Sadeceanne2 Anneeadayi3 hayırlısı ile 😊az kaldı heyecanla bekliyorum iki üç güne elbiseleri ni tıkarım yavaş yavaş kıyafetlerini hazırlarım çantasını hazırlarım nasip olursa sizinde kavuşmanız a az kalmış çok şükür 😊
Aycskn Anneeadayi3 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah vallahi çok heyecan verici bi durum çok iyi anlıyorum sizi 4 günümüz var bizimde kucağıma alıp kokusunu içime çektiğimi hayal ettikçe musluklar açılıyor 🥹🥰🥰
Anneeadayi3 Aycskn evet Zaman ilk başta hiç geçmiyordu şimdi şu gibi geçiyor heyecan dorukta doğurduğunuzda nasıl geçtiğini yazar mısınız 🤗
eylemm09 Anneeadayi3 kaçıncı haftadasınız acaba kaçıncı haftada gün verdiler size sağlıkla kavuşursun inşallah canım
Anneeadayi3 eylemm09 şuan 36+2yim 32te doktorum Mayıs 15-20 arası alırız dedi 35. Haftada 20sinde karar kıldık
Evremo Benimde 25 Mayıs inşallah sezeryan tarihi. Genel anestezi olucam ben ilk sezeryan sizin nasıl olacak
Anneeadayi3 Evremo bende genel istediğimi söyledim dokturum ben nasıl istersem öyle ilerlicek spinal olmak istemedim genel olucam benimde ilk hamileliğim sizde spinalden korkuyor musunuz ben çok panik olurum diye istemiyorum
Susamtohumu2 Anneeadayi3 benimde 20si ile 25 i arası alırız dedi bende aynı şekilde biraz heyecan biraz korku var 2. Kızımı kucağıma alacağım Allah İn izniyle 🙏
izmirlibiranne Benim doktorum 37 + 5’te sezaryeni yapmayı planlıyor. Bebek 36 + 0’da 3300 gram 52 santim olduğu için daha fazla bekletmeyecekmiş. Sizce çok mu erken? Gebelik şekerim yok hamileliği de herhangi bir problem yok ama doktor bir an önce alalım modunda. Anneeadayi3
Anneeadayi3 izmirlibiranne kilosu ve boyu çok güzel büyük ihtimal o yüzden istemiyor doktorunuz beklemek ayrıca 37nin sonu birşey olmaz bence benim arkadaşımıda dokturu bebeğin gelişimi iyi diye 37. Haftanın içinde aldı