Kalbimxkk23 Damla ben ilk çeyiz yaparken sanki oğlum olacak gibi erkek bebek örgü patik ve yelek almıştim taa o zamanlarda hissettim sanki 😂 evlendim bir sene olucak hamileyim 32+1 oğlum olacak inşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ve hep hissetmiş herkez bana kiziyodu Acele etme cinsiyeti belli değil ben oyuncak araba bile almıştım Anneler hissederler hep 🥰👼🧿
xcaglaa Ben bir bebek kazağı örüyordum kahverengi birşeydi daha hamile olduğumu bilmiyordum ilerde kullanırım diye meğersem 4 aylık hamileymisim 😅😅
Meryyymom31 Damla transfere giderken civilden uğur getirsin diye mavi bi don almistim. Hep cantamda gezdirdim onu uğur getircekti inanmistim . Oyle de oldu erkek bebis bekliyoruz son ayimdayim🤲🤲🤲😊😊
Ayshi-27 cansbade aysegul1122 ay Bende aynı durumdayım ilk hedefim odasını boyayıp boşaltmak aldığım eşyaları odasında toplamak istiyorum 😂
aysegul1122 Ayshi-27 ben beceremedim inşallah sen becerirsin 😂 oda takımı bakmaya çok geç ikna edebildim eşimi bu gidişle oda son dakika filan gelecek. Odayı boşalttım boyama işine süsleme işine filan başlıcaz o odaya kutu kutu koycam mecbur.
Nurincbyrz Damla Ay daha haberim yokken Bim’e bebek eşyaları gelmişti 😂😂 alayım kalsın lazım olur diye biberon kurutucu,emzik kutusu, yenidoğan çorapları,ikili biberon almıştım😂
Merve-betul Damla yeşil emzik 😄 peşine patik ama.onlari aldıktan bir sene sonra öğrendim ☺️ ilkini ikincisini de ogrsnmeden aylar önce çok beğendiğim civcivli bı tulum vardi nasıl olursa ikinci giyer yada hediye veririm birine demiştim nasio oldu giyiyo simdi ☺️
momofsusam Tugce-yoruk23 instagram tontirik.tr sayfasından 😅 aynı gün kargoladilar sorun yaşamadim, trendyolda da var ayni satici ama orda daha pahaliydi
Yaso2110 Damla bebek arabası herşeye sürekli zam geldiği ve büyük eşyalar da fiyatlar daha çok arttığı için ilk arbayla beşik aldım gerçekten doğmadan taksidi btti fiyatları da nerdeyse 2 katı oldu 😕