MeLekl zubeyde21A ayy çok şükür çok şükür.. insallah darısı bizim başımıza 🤲 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲
beautifulgirl eymenim_ evet canım 14 15ti hep gem protein kaçağıda vardı ilk tansiyonumu düşürdüler sonra normal doğum yaptım
eymenim_ beautifulgirl ya ben şuan takip ediliyorum tansiyon düştü de 11 7 falan pazartesi çıkarım diyorum aama burdakiler yatan hastalar zor doğum yapar çıkarsın diyolar
beautifulgirl eymenim_ evet haftands gelmiş bencede çünkü beni 37 hemen almışlardı daha fazla bekletmezler bebeği sonuna gelmişsin zaten stres yapma hiç 🌸
funda_akyl semos00 geçmiş olsun Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin benimde bebeğimin boynunda kordon dolandı riskli değil şu an falan dedi ama ben normal doğum istiyorum doktor normal doğum olabilir dedi sizi sezaryene doktor mu yönlendirdi acaba
eymenim_ beautifulgirl anladım bende Cebeci tıptayım bilkente mi gitsem diyorum yatırmaya devam ederlerse
xhbgns MeLekl 37+1’de doğum yaptım ama yoğun bakıma girmedi, ciğer gelişimi ve emme refleksi önemli umarım herhangi bir sorun olmaz sağlıkla dünyaya gelip büyüsün 🌸
MeLekl Amin inşallah. Yarın gittiğim de doktoruma soracagim bunu. Neden böyle birşey dedi diye. Sonuçta haftası küçük değil kilosu da iyi başka bir problem mi var acaba bilmiyorum
beautifulgirl eymenim_ orası daha iyiyise geçebilirsin ama orada da memnunsan rahatsan kal hiç düzenini bozma bi’şey demediler mi doğumla yada taburculukla ilgili