MeLekl Bugün sancım ve kasilmam çok çıktı. Doktor almak istedi ama yoğun bakım riski olduğunu söyledi. Pazartesi gün verdi ama dayanabilirsen Çarşambaya kadar dayan 38 olunca alalım dedi. Kızlar 37 de doğum yapipta sağlıklı doğan var mı acaba 🫤
beautifulgirl Ben gebelik zehirlenmesindebn 37+0 da doğuma alınmıştım 2550 gr doğmuştu kızım ama yoğun bakıma almadılar iki gün sonra sarılıktan dolayı yatmıştıiki gün sadece
eymenim_ beautifulgirl tansiyondan mi anladılar bende hastanede yatıyorum şuan 38+3 tansiyon yüksek diye yatırdılar ama şuan iyi diyorlar
semos00 Ben iki gün önce 37+3 sezeryan doğum yaptım sancı ve kordon dolanması vardı şuan ev yolundayız gayet sağlıklı 🧿
funda_akyl semos00 geçmiş olsun Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin benimde bebeğimin boynunda kordon dolandı riskli değil şu an falan dedi ama ben normal doğum istiyorum doktor normal doğum olabilir dedi sizi sezaryene doktor mu yönlendirdi acaba
MeLekl Ultrasyon girdiğiniz de bebek kaç kiloydu. Sonra kaç kilo doğdu acaba. Ultrasyona göre doğdu.mu kilosu
Nesli46 MeLekl 37 normal doğum haftası neden yoğun bakıma girsin bir sıkıntı yoksa girmez hayırlısıyla 9 ay 37 hafta zaten
beautifulgirl eymenim_ evet canım 14 15ti hep gem protein kaçağıda vardı ilk tansiyonumu düşürdüler sonra normal doğum yaptım
Hiranurunannesiii MeLekl 37+2 de doğum yaptım, küvezede girmedi. 37 den sonrası artık normal doğum zamanı olarak değerlendiriliyor zaten. 40.haftada doğupta küveze girende var bu tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı. 3150 gram doğmuştu. Ultrasonla aynıydı hemen hemen.
Sadeceanne2 MeLekl emme si ve solunumu iyi ise hiç korkmayın almazlar Alınsada o kadar güzel bakıyor ki hemşire teyzeleri ablaları hiç endişe etmeyin çok kısa sürede geliyor anneciğinin kucagına
Yaprakdokumuseverr MeLekl Önemli olan haftasından ziyade gelişimini tamamlaması. Bana da 37 ye gün verdiler. O zamana kilosu 2500-3000 arası olucak. Ben ilk çocuğumu 39+2 de 2500 kiloyla doğurdum eve gittik.
Aybukeb MeLekl ben 37+0 da yaptım girmedi ama iki doz ciger geliştirici olmuştum.bekliyordu doktor zaten
Zuleyha_18 MeLekl 35+6 da doğum yaptım bin şükür hiç kuvezde yoğun bakımda kalmadan evimize gittik ki doktor kesin kalacak kendini hazırla demişti , doğar doğmaz ağladı yavrum sağlıklıydı 😍 iyi düşün ve çok dua et 🤲🏼
zubeyde21A MeLekl Ben 10 gün önce 37+5 doğum yaptım üstelik gelişim geriliği vardı kızım 34 hafta ile uyumluydu banada yoğun bakıma girebilir dedi 2350 gr doğdu şükür bir şey olmadi hemen yanima geldi
MeLekl zubeyde21A ayy çok şükür çok şükür.. insallah darısı bizim başımıza 🤲 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲