BusZeyRas MelodyFairy inşallh vardır canım geçen ay biz burada hepimizşn mutlu haberlerine şahit olduk darısı başına☺️
Cnsgumus MelodyFairy inşallah bu ayda biz buraya pozitif testlerimizi atarızz zaman geçmiyo kaldı bir haftamız :)
Himommy BusZeyRas doktorum özelde ya orada yaptırmayacağım o yüzden öncen sağlık ocağında yaptırayım diyorum
BusZeyRas Himommy çooool mantıklı valla canım😇 12 haziranda gidicem ben de tekrar doktora kalp atışı için 8+1 olacak inşallah💜
BusZeyRas Himommy tabi canım zaten benim beklenen adet tarihim 12 Mayıstı Senin de on sanırım beraber öğrendik ve şimdi bekliyoruz inşallah🥰
Himommy BusZeyRas çok şükür gerçekten ama benim mide bulantım çok fazla sabah kusmaları başladı gerçekten yoruyor o beni biraz
BusZeyRas Cnsgumus Himommy Himommy beni de akşam yemeklerinden sonra mafediyor kuusmak istemiyorum ama o kadar bulantım oluyor ki kusunca da acaip bir baş ağrısı
Himommy BusZeyRas ayyy gerçekten kusamıyorum öğleden sonra sadece sabah kusuyorum akşama kadar sadece bulantı oluyor
ebruli2210 Merhaba kızlar benim de uygulamada bat 10u gösteriyor çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12. Günü dün test yapmıştım silik çizgi vardı bugün yaptım çıkmadı 🥹 14. Günü bekleyeceğim artık inşallah hamileyimdir🥹