Himommy BusZeyRas iştah çok yok ya bende sabah kusmaları başladı kaç gündür bazen iştahım açılıyor ama mide bulantısı izin vermiyor
BusZeyRas Himommy hiç bulantım yok valla benim👻 iştah aşıııırı var🤯 tsh değerim 3.4 çıktığı için küçük bi troit ilacına başladı doktorum
Hasret18ayaz BusZeyRas göğüs ağrısı kasik ve bel ağrısı belirtimdi idrarda silik kanda 13.9 la başladık bakslim inşallah saglikla ilerler isteyen herkese nasip olsun
Himommy BusZeyRas benim de doktor randevum haftaya pazartesi bende diyorum sağlık ocağında yaptırayım önden bu testleri doktora direkt göstereyim
Himommy BusZeyRas doktorum özelde ya orada yaptırmayacağım o yüzden öncen sağlık ocağında yaptırayım diyorum
MelodyFairy Himommy merhaba reglime az kaldı akıntınız ne zaman başladı gebelik belirtisi akıntı nasıl geliyor sürekli sanki ıslanıyor hissim var idrar yaptıktan sonra da akıntım oluyor
BusZeyRas Hatice5855 ben pazar akşam yaptım ikinci çizgim netti pazartesi sabah 9.30’da kan verdim 120 çıkmış çoğu test te hassas oluyr çabuk gösteryor canım
Hatice5855 MelodyFairy Bi hemşire muhtemelen 50 üstü çıkıyor demişti. 4gün önce pozitifi gördüm. İnşalah bu defa da kimyasal degıl dır