BusZeyRas Ozlemerikci543450 5 gün önce negatifti hem de çok iyi bir trst almıştım çok pahalı ve çok hassas😂 ne varsa şu kaset testlerde var. Yarın kan vereyim de🤍
Anonimanonim BusZeyRas konuşmalara çok bakamadım adetiniz gecikmiş miydi Hayırlı olsun bu arada çok sevindim🌸🌸darısı başıma🥰
BusZeyRas Enen canım benim dua edicem inşallah Rabbim bir dahaki ay hayırlsııyla nasip etsin canım benim. Gittin mi hiç doktora kaç aydır bekliyorsun beybim
Enen BusZeyRas Allah razı olsun amin inşallah olur canım 🤲bu ay klomene başladık 8 9 Ay oldu ikinci cocuk için uğraşıyoruz çok güzelde iki yumurta gelişmişti ama nasip değilmiş olmadı iki günde geciktim
BusZeyRas Mltmknn oyyy ne kadar erken öğrenmişsiniz maşallah🩷 benim bugündü regl günüm. Yarın vereceğim bakalım kanı.
Mltmknn Mltmknn BusZeyRas inşallah pozitifi görürsün canım benim ben evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ama vürüste oldum o süreçte çok şükür şimdi iyiyiz 12 haftalık oldu
Saturn35 BusZeyRas hayırlı olsun çok sevindim 🫶 benim de yarın regl günüm perşembe günü test yaptım erken gebelik negatif çıktı, sonrasında da tüm belirtiler kayboldu :( yumurtlama gününü biliyor musun
BusZeyRas Saturn35 canım teşekkürler❣️ erken gebelik testleri yanıltıyor demekki beni yanılttı. Ben mi yapamadım testi onu da tam bilmiyorum saçmasapan bir testti 🫨 fazla idrara batırınca kaydı test. İnşallah sağlıkla vardır canım🩷
BusZeyRas Saturn35 ovulasyon yapmamıştım uygulama 28 i gösteriyordu cidden o gün yumurtlama belirtilerim vardı canım
BusZeyRas Himommy hala inanamadım. Bir de kimseye diyemedim içimde patlayacak🤭eşime sürpriz yapacağım ona demeden kimseye de diyemedim🐥bu sabah aile hekinliğinde kan vericem bakalım🤲🏼
Mltmknn BusZeyRas Korona olmuşum pandemide olmadım hamile olunca aradan kaç sene geçti öyle oldum tek parol içtim başka ilaç vermediler kötü geçti
BusZeyRas Lykiav 9.40 ta randevum, birazdan çıkacağım. Pazartesi/Çarşamba ve cuma kan verip yükselmelere bakacağım