Enen BusZeyRas canım bende olmadım ama çok ağrım oluyor test yapmadım yarına kadar olmazsam sabah kan veririm sağlık ocağında ama böyle aynı adet olacak gibi ağrım var hatta daha fazla oluyor ara ara
Enen Himommy canım seninde kasik bel karın ağrın olmuş muydu benim gecikmenin 2.gunu ama bugün olacakmışım gibi ağrım var test almadım diye yapamadım da
Enen Himommy ya çok az geldi moralim bozuldu iki gün olmayınca birazda olsa umudum olmuştu sanırım olcam canım
K-1997 BusZeyRas çok güzel gözüküyor bize de dua et canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
BusZeyRas K-1997 ben de çok şaşkınım canım ve şuan şoktayım. Elim ayağım boşaldı. 5 gün önce negatifti ve ümitsizdim. Eşim de yok cumaya kadar. Napcağımı şaşırdım
BusZeyRas bella_xx evet sanırımmmmm 🥹 kızıma söylememek için çok zor tuttum kendimi o kadar çok kardeş istiyordu ki❤️
BusZeyRas bella_xx Bunları sipariş ettim cumaya kadar gelir inşallah, pzt-çarşamba ve cuma kan vericem bakalım inşallah hayırlısı🩷
Ozlemerikci543450 BusZeyRas ay aşırı mutlu oldum canım seni takip ediyordum bende dün yaptım begatşf adeti bekliyorum bakalım
BusZeyRas Ozlemerikci543450 5 gün önce negatifti hem de çok iyi bir trst almıştım çok pahalı ve çok hassas😂 ne varsa şu kaset testlerde var. Yarın kan vereyim de🤍
Enen BusZeyRas ayyy canım çok sevindim senin adina 🥰💗Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben adet oldum bana da dua et lütfen moralim baya bozuldu iki gün gecikme ile umutlar sona erdi
BusZeyRas Enen canım benim dua edicem inşallah Rabbim bir dahaki ay hayırlsııyla nasip etsin canım benim. Gittin mi hiç doktora kaç aydır bekliyorsun beybim
BusZeyRas Mltmknn oyyy ne kadar erken öğrenmişsiniz maşallah🩷 benim bugündü regl günüm. Yarın vereceğim bakalım kanı.
Mltmknn Mltmknn BusZeyRas inşallah pozitifi görürsün canım benim ben evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ama vürüste oldum o süreçte çok şükür şimdi iyiyiz 12 haftalık oldu