BusZeyRas hikayeyi baştan anlatıyorummmmmm, şimdi ben bir kaç gün önce dedim ya test yaptım diye ama normal kaset test ben onu yaptıktan sonra böyle sadece gözle görülen silik çizgi gördüm ama o kadar silik ki gözüm yanılıyor gibi yani Serap görmek gibi geldi bana aynı dedim kendim uyduruyorum şuan o yüzden dedim geçen gün yaptığım negatif diye ama testi atmamıştım çekmeceye koymuştum neyse bu sabah erken gebelikte testin başında beklemedim baktım yanında çizgi belirmedi 1 dakika içinde çıktım test orada duruyor biraz ağladım üzüldüm tabi falan o an eşim bana bir şey atmış hamilelikle ilgili öyle görünce daha da üzüldüm testin başına gittim 5 dakika ya dolmuştu ya dolmamıştı yani baktım çok çok silik bir çizgi var eşim yüzünden kalktım ya hani bir şeyler attı diye dedim bu bir işaret falan mı evde normal kaset test vardı dedim onu da yapayım onu da yaptım kaset testte anında çok çok silik bir çizgi çıktı ama gerçekten çok silik arkadaşıma attım evet var dedi gittim kan verdim 1 2 saate sonuç çıkar belki çok çok düşük çıkacak bilmiyorum ya da negatif 1 2 saate belli olacak, bu arada o testi atmadım demiştim geçen gün yaptığım onu da aldım çekmeceden kuruyunca tamamen onda da çok çok silik bir çizgi gözüküyor dur sana sırayla atayım bir bak sende belki kendi kendime umutlanıyorum bilmiyorum ama en azından çabalıyorum ne yapayım 🥹🥹