BusZeyRas Sunshine123 benim de adetlerim çok sancılıdır ama hiç göğüs ağrım olmazdı ama ilk defa bu kadar hassas ve cızlama oluyor. Kasık ağrım falann da geçti benim. Pazar adet günüm olmazsam anca pzt sabah yaparım ben testimi
K-1997 BusZeyRas benim elimde test kalmadı hepsini kullanmışım tekrar kargoda iki güne gelir artık bidaha ozaman yaparım ama hiç belirtim yok umudum da kalmadı öbür aya kaldı yine Umutlarım 🙁🥹
rabiabora kizlar. benim ikinci gebelik 5gundur adetim gecikti test yaptim silik cikti ve ben istemiyodum cocuk doktora gitmemle sùpriz😂😂5+3gùnluguz
BusZeyRas Lykiav amiiiin canım benim de bat yarın anneler gününde🥹 bir kızım var 4 yaşında aşşşırı kardeş istiyor. Rabbim nasip ederse çok sevineceğiz ❤️ ama bu ay olmadı sanırımünkü çok fazla kasık ve karın ağrım var ader sancılarım başladı
Himommy BusZeyRas gözüm kör olmasınnnn eşim işe giderken uyandım uyuyamıyorum heyecandan test yapmaya da korkuyorum gidemiyorum 🥹🥹
BusZeyRas Himommy yap kurtul canım. Korkunun evele faydası yok inşallah vardır bebiş❤️ benim çok regl sancılarım başladı🥹
BusZeyRas Himommy hayırlısı canım Bu ay böyle diye modumuz düşmesin napalım. Dua edicez. Ben de sabah takvime bakarken moralim yeele bir oldu. Önümüzdeki ay misafire, bir dahaki ay da bayrama köye denk geliyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın