buseyusuf27 Hayat70 aa gecmıs olsun bnmde boyun düzleşmem var agrım oluyor bazen oynatamıyorm bıle boynumu fızık tedavı uygula dedıler hareketler verdıler ama yapamıyorm kı anca agrıyınca aklma gelyo 🤭
Hayat70 buseyusuf27 Bana hareket önermediler yani ne yapacağımı söylemediler.Zaten 3 ay riskten yattım şimdi de yat diyorlar.🥺
Hayat70 buseyusuf27 Bı iğne yazmış B6 vitamini sağlık ocağındakilerde gebelere yapılmıyor diye gönderdiler beni.Zaten acımla orlara kadar gitmişim ne yapcam şaştım kaldım.
niyetimkalpkirmamak Hayat70 kaburgalarım ağrıyor. Daha iyi günlerin. Ne sağıma yata biliyorum ne de soluma. Hamilelikte normal
Hayat70 niyetimkalpkirmamak Kuzum benim bel fıtığım var belkide patladı Aniden oldu ve hala devam ediyor yatakta dönemiyorum bile kardeşim yardım ediyor.Maalesef emara da giremiyorum.
buseyusuf27 Hayat70 iyide vitamin eksıklıgın mı var kı vitamın ıgnesı yazmış sana belınle ne alakası varmş bu seye dondu bnde kasıgım agryo demstm doktor bulantı ılacı yazmş onun gbı bsy olmş 🤭😁 ne degişk doktorlar