ZeyHus33 B1cnm aldım az önce eczaneden aldırdım dayanamayıp nsl iciyorz brazdn içsem 1 kaşık veya yatmadan olurmu
esmerrmm emirtimr1 ben içemem kız 😄 , ben kizarmis patates yedim ama haslanmis gibi biseydi yagli degildi , yanmam gecti
Aysegulsrtyr ZeyHus33 doktorum bana lansor 15 mg verdi, yoksa gaviscon şurupla falan geçecek gibi değildi gerçekten. Lansordan sonra hiç mide yanması yaşamadım şükür.
Kullaniciadi123 ZeyHus33 bir kaşık aç karnına tahin yutmayi denee bana doktorum onerdi, bana çok iyi geliyor anında geciyor
Kevo00 Mide yanması reflu gibi durumlarda leblebi mide suyunu alarak yanma, gaz gibi sorunlara da olumlu etkisi vardır tüketmenizi tavsiye ederim
Gizemzumra ZeyHus33 merhaba bende 36 haftalıgım şuan bu durumdayım yediklerimi sindiremiyorum bogazıma takılmş gibi hissediyorum bazen de yukarıya dogru çıkınca bogazımı yakıyor . Siz cözüm olarak ne buldunuz
ZeyHus33 Gizemzumra daha bulamadm 1 haftadır cekiyorm acile de Gitmedm Acısını çekiyorum 6 sında hastaneye gidecem Ozmn soylucem doktora
GuzelMelegimm ZeyHus33 tahin içiyorum. Çok faydalı ediyor. Nexıum mide koruyucu verdi doktor ama zorda kalmayınca içmiyorum
Mrskocc ZeyHus33 cok geçmiş olsun maalesef bende de durum böyle haftamız aynı şikayetler aynı ne yesem anında hıçkırmaya başlıyorum ilk gebelikte cok yaşamamıştım bunda ölüyorum resmen bazen kusmaya kadar ilerliyor soda gaviscon vs denedim yaramıyor
B1cnm ZeyHus33 ben 2 kaşık alıyorum canım yemekten sonra önce fark etmiyor yatarken gece dilediğin gibi alırsın