ZeyHus33 Kızlar 28+4 haftaligiz Migdem parcalaniyor resmen bı anda bir yanma geliyor Geri gidiyor ama öyle böyle değil resmen Bogazimin oraya kadar alev iniyor Migdemmi ağrıyor Migdemmi yanıyor anlamiyorm Bagzen Boynuma vurasim geliyor acidan 6 sında hastaneye gidecem Soylucem benim gibi olup ilaç ne kullanıyorsunuz yariyormu işe canımı acitiyor bu 1 haftadır başladı
myavocado ZeyHus33 rennie Duo şurup iyi geliyor bana bir de soğuk süt içiyorum akşamları. Ama şurubu doktorunuza danışın tabii, benim kendi doktorum önermişti.
Cylnrcp1410 ZeyHus33 gaviskon şurup kesinlikle tavsiye ederim, ben eşimi gönderdim gece gece eczaneye, eczacı vermiş güvenemedim ama mecburen içmiştim sonra doktoruma sordum rahatlıkla içebilirsin dedi en ufak bi yanmada bi tatlı kaşığı içiyorum sabaha kadar rahatım 🤗
esmerrmm ZeyHus33 benimde yaniyor eşime eczaneden gaviscon aldirdim , patates yedikten sonra içeyim dedim ama birden yanmasi durdu heralde patates iyi geliyor mide yanmasina , suyumu cekti patates napti anlamadim , bnde ilaci icmedim
hellomama Benim öyle olduğunda buzlu su veya maden suyu içiyorum rahatlatıyor siz yine doktorunuza danışın ilk gebeliğimde çok fenaydım günde 3 tane falan soda içiyordum
ZeyHus33 hellomama soda işe yaramıyor ki İciyorm ya İçerken yutarken bile yanıyor Okadar benim 3 üncü hamileliğim hep bebek saclaniyor dendi ama migdem yanıyormi Agriyormu cozemedim
Nuronal Doktorum bana önce rennie yazdı bi süte idare ettim ama sonrasında oda işe yaramamaya başlayınca lansor yazdı b gurubu bir ilaç bebeğe herhangi bi zararı yokmuş 3 günde bir tane falan içiyorum baya işe yarıyor canım bide soğuk süt iç
ZeyHus33 esmerrmm nedicem bakalm ya resmen boğazıma Taş oturmuş gibi sanki yedimi sindiremiyor gibi Agriyormu yanıyor mu blmiyorum
emirtimr1 esmerrmm ZeyHus33 çiğ patates mideye çok iyi geliyor. rendeleyip suyunu sıkıp içince hafifletiyor tabii çok aşırıya kaçmamak lazım 😂
esmerrmm ZeyHus33 yaniyordur buyuk ihtimal cok yogun yandigi icin agrida hissediyor olabilirsin cnm , once soguk süt dene sonra salatalik dene , en sonda gecmezse bi patates ye belki tutar benim gibi
ZeyHus33 Fatoss-16 az önce içtim onu bile icemeyip yarım braktm büyük ihtimal Hazirmsizlk var Migdeme oturuyor
sunashn50 ZeyHus33 karbonat içiyorum bende doktoruma sordum bi zarari olmicagini söyledi anında kesiyor yanmayi bi deneyin
e_blue_sky_a ZeyHus33 diyet yapmalısın. + rennie tablet veya surup veriyorlar…… bebek büyüdü mide yukarı itildi midenin kapakcigi açılır ve reflü olur dediydi dahiliye….. ahhh ahh hamileligin en kötü yanı inanki ne sezaryen ne ne bsy 😀 en kötüsü reflü. Doğduğu an geçiyor
Seddda ZeyHus33 pulcet te çok iyi yanmaya bilgin olsun bende aynı haftaşardayım Dr yazdı şuruplardan daha etkili dedi
esmerrmm emirtimr1 ben içemem kız 😄 , ben kizarmis patates yedim ama haslanmis gibi biseydi yagli degildi , yanmam gecti
B1cnm ZeyHus33 gavislpm şurup kullanıyorum hamilelerde kullana biliyor idare ediyor biraz rahatlatıyor