Semaa00nur Adettendir 99😂🫣 bunu hep yazıyorsunuz kızlar ne anlama geliyor inanın hiç bilmiyorum bizde son 99 a düştük çok şükür erken gelmek isteyen bir kızım var maalesef ki ama normal zamanın da gelirse 99 gün var🫠😂 son 90 li günlere düşenler var mı 🫣
Semaa00nur Bsraaydnn ayyyy sizinki de az kalmiss 🥲 sagliklica kucağına alırsın inşallah canm sagliklica güzel doğumlar olsun insallah
Semaa00nur YagizAlpsmom heyecan dorukta 🥲🥲 en çok da endişe var bende 🥲 hayirlica sagliklica inşallah hallederiz doğum işini de ya
1prensesannesi__ Semaa00nur benimde 99 oldu 😃😃 günümüz aynı sanırım 🥰🥰 insAllah zamaninda gelir prenses bizim simdilik pek bi sorunumuz yok rutin agrilar falan agustosu iple çekiyoruz
Semaa00nur 1prensesannesi__ yaa sanırım aynı gün 😂 dogumda ne hal oluruz bilmiyorum ilk tecrübem olacak 😂 gelsin bakalm aslan burclari😂
aysegul1122 Semaa00nur ay bizimki 38+2 den önce gelirse yengeç olabilir. İçimde tutmayı planlıyorum 38+3e kadar 😂😂
YagizAlpsmom Semaa00nur bende de aynı duygular 🥹 hayırlısıyla kolay bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🙏
Semaa00nur Mervisimm07 ahhahah benimki de biraz erken doğum riskli insallah zamanında gelir ama erken gelirse bilemiyorum 😂
aysegul1122 Semaa00nur 91 kaldı bizim de. Geri sayıma başladık. Allah başladığımız geri sayımı bitirmeyi de nasip etsin hepimize 💜