Papatyapapatya Adeniz aynen canım araflardayım...ben erkek hiss ediyorum ama her kes kız olacak diyor...isim bile takmışlar yağmur diye...ben erkek hiss ediyorum...genelde yanılmam yanilirsamda ılk kez yanilmiş olacağım...
Adeniz Anacsevgidolumelek 3.cü ayda belli oluyor benim ilki de öyle oldu.sen boşuna beklemişsin sağlık ocagında da baktırbilirsin hatta bi koşu baktır gel merak ettim 😁😀
AlininAysesii Adeniz Sağlık ocağında kalp atışı dinlenebiliyor yalnızca o da 18’den falan sonra diye biliyorum, ultrason aleti yok ki sağlık ocağında cinsiyet öğrenebilelim, nasıl olacak o 😂
Anacsevgidolumelek Adeniz yok kuzum su an 9.haftamiz kontrole gittigimizde 12 haftalik olacak Allahin izniyle saglik ocaginda bakiyorlar mii? 🙄
AlininAysesii Gebeliğin başında ikisinden de tiksindim, sonradan canım deli gibi ekşi çekti, 17+6’yım ve şimdi de tatlı çekiyor 😂😂 inanmayın böyle şeylere yaa hurafe.
Dnzcngz Adeniz Ben öyşe düşünmüyorum çünkü aşırı tatlı yediğim ve sadece tatlı aşerdiğim halde kızım olacak. Eskilere bakarsak oğlum olmalıydı 🙄
Adeniz Anacsevgidolumelek var ultrason canım bakıyorlar hatta doktorlardan daha ilgili ebeler.yapman gereken doktordan aldığın kağıt evrak neyin varsa yanında götür hatta telefon bile acıp hatırlatıyorlar yapman gerekenleri.elbette doktorun olsun ama herkesin bilgisi olsun sağlık ocaklarında da ultrason var 😄
fitmom Adeniz ilk 4 ay meyve bile yiyemedim tatlı olduğu için. Şuan her şeyden yiyorum oğlum olacak inşallah 😇
Bebekim123 Adeniz kesinlikle canım ona hak veririm sonuçta ikisi de nimet insan ister tabi ki 😘 Allah herkesin gönlüne göre versin
AlininAysesii Adeniz Yok ultrason yok, minicik bi kalp dinleme cihazları varmış ben görmedim henüz ama.
Bfhvcffesra Adeniz canım benim çorba gibi bisi oldu galiba kız cinsiyeti ama tatlıda ekside çekiyo tabi en çok tatli🤣🍌🍎🍉🍇🥞🎂🍰🍦🍡🍧🍨🍩🍬🍫🍭🍮🍡🍯☕
Kyhnsnl58 Adeniz yoksa belli olmuştur dedi doktor bayada bekledik hareketliydi ama bacağını açmadı minnoş 😄