Sakirtugce33 Adeniz aaa yenı bebiş allah tamamını etdirsin saglıkla kucağında al inş gönlğjdeki nasip olur 😊
Hulyalp Adeniz oglumda ilk 3 ay tursu son 3 ayda her aksam 1 gofretim vardi 😂 bunlara as erdim ikisini yedigim halde oglum oldu. Simdide karisik hem tatli cekiyo hem aci biber zaten cok seviyorum cekiyo. Ikizlerim var biri kiz biri erkek mi olacak o zaman 😊
Anacsevgidolumelek Adeniz aa ben 12.haftamda gidicem belli olur mu ki yaa ? 16.haftaya odakladim kendimi ama 😁
Adeniz Anacsevgidolumelek 3.cü ayda belli oluyor benim ilki de öyle oldu.sen boşuna beklemişsin sağlık ocagında da baktırbilirsin hatta bi koşu baktır gel merak ettim 😁😀
Liva05 Adeniz amin canim sende ve butun annelerde insallah saglicakla kucaklarina alsin bebislerini 🙏🏻😊
Janset2105 Adeniz ben de en başından beri tuz ekşi baharat felan istedi canım hep erkek olacak 37 haftaya geldim 1-2 haftadır da acayip Tatlı istiyor canım 🤷🏻♀️
Papatyapapatya Adeniz ben ikisinide istiyorum bazen tuzlu ya saldırıyorum bazen tatlıya...50/50...hiç biri baskın değil...
Gizem_miros Adeniz aynen canım hiç yok mide eksimesi yanması beni maf ediyor ve karnim açsa bile yiyesim gelmiyo