asennaa Melys 40ımda doktora gittim, 1 ay daha bekleyelim, yine hissetmezsen görüşelim demişti. Şimdi 2 ay oldu ama eskisi kadar değilim, hissediyorum
Melys asennaa benimde 30. Gün bugün hissetmiyorum yarın kontrole gidecegim neden oluyormus söyledi mi doktorunuz?
Cylnmrym asennaa bende 1 ay oldu doğum yapali ama böyle birşey yaşamadım canım.postu 1 ay önce açmışsın azonce önüme düştü naptın doktora gittin mi?
Serendipity16 asennaa benimde 16 gün oldu öyle bir şey yaşamadım ama benim çok az idrarım geliyor eskiden çok idrara çıkan biriydim ki süt olsun diye sık sık su içiyorum sıvı şeyler tüketiyorum
Semranisa Aynı şey ilk sezeryan doğumda benimde başıma gelmişti ben sonda takıp çıkartmalarına bağlamıştım ama inanın 1 aya yakın hiç tualetimin geldiğini anlamıyodum bazen kendi kendine altıma kaçırıyordum öyle anlıyordum idrarımın olduğunu sonra kendi kendine geçmişti
Semranisa Melys canım 1 aya yakın sürdü ama geçiyor Allahın izniyle ben doktora bile gitmemiştim o zaman yaşım küçüktü cahildim ama sizin de uzun sürerse belki altta yatan başka bir problem vardır diye mutlaka bir gidip sorun
Elffsrht Melys merhaba aynı durumu yasıyorum 5gün oldu sezeryan olalı hala his yok.siz ne zaman his kazandınız
Orkay Bebeğim 3,5 aylık oldu yeni yeni sıkıştığımı hissediyorum. İlk başta bende baya tedirgin olmuştum
Elffsrht Orkay doktora sordunuz mu neden oluyor ki.tuvalete saatli gidiyorum anlamam idrara sıkıştıgımı diye.kalıcı olcak ya da böbreklere/mesaneye zarar vercek diye geriliyorum