asennaa Kızlar doğum yapalı 35 gün oldu ama idrarımın geldiğini hissedemiyorum, tuvalete gitmesem anlamıyorum, sıkışıklık hissi de yaşamıyorum, henüz doktoruma gitmedim. Sizler böyle bir şey yaşadınız mı, ne kadar sürede geçti :(
Enfal_06 asennaa benim teyzemin öyle olmuştu göbeğini yanlış kestikleri için çocuk doğurmadi o ameliyat oldu rahminden doktor yanlış ameliyat etmiş tuvaletini geldiğini bilmiyordu karnı şişiyor du ama tuvaletinin geldiğini hissetmiyordu idrara çıkıyordu ama normal insan gibi tuvaleti gelmiyordu sıkiştiğini da hissetmiyordu karnı şişiyor du yanlış ameliyat ve idrar yollarına müdahale etmişler bilmeden
Tugcekivrak asennaa ilk zamanlar bende de öyle oldu sanırım ameliyat yerindeki hissizlikten dolayı. Bir süre sonra geçiyor merak etmeyin
arirangg asennaa Ben sadece hastanede yatarken, sonda takılıyken öyle olmuştum. Sonra hemen düzelmişti
sevdenurnur asennaa asennaa merhabalar 🌸öncelikle geçmiş olsun sezaryen dogum sonrasında ilk 3 gun yaşadım bu durumu ilk gün sonda cıktıktan bir kaç saat sonra geldiğini anlamadım yatak sırılsıklam olmustu ve neredeyse 3 dk ya yakın idrarımı yapmışım yatak ıslanınca yapıyor olduğumu farkettım. Diğer günlerde sıkışmışım ama sıkıştığımı anlamamıştım. Sizi asla korkutmak istemem ama lutfen üstüne düşün doktorum bu durumun takıpçisi oldu hergun hissizlik geçti mi diye soruyordu demek önemli bir durum bilmiyorum , peki siz hiç idrarınız olduğunu hissetmiyor musunuz kaçırma durumu var mı
asennaa Enfal_06 internette rahim henüz tam yerine yerleşmemesinden kaynaklı olabilir deniyor, korkuttunuz şimdi beni
Enfal_06 asennaa işte doğum yaptığınız için vücudunuz henüz yerine oturmamış benim teyzemin yanlış yapılmıştı o yüzden
Tugcekivrak asennaa inanın tam hatırlayamıyorum ama ben normalde de sürekli tuvalete giden biriyim bir damla su içsem hemen sıkışırım. Doğumdan sonra bir süre hiç sıkışmadım yani gün boyu tuvalete girmesem rahatsız etmiyordu sanırım bir kaç ay sürdü
asennaa Tugcekivrak yaaa birkaç aysa yandık 😀 ben de hemen sıkışan insandım, şimdi aklıma gelmese tuvalete gitmiyorum sinir bozucu
asennaa sevdenurnur kaçırma durumu hiç olmadı. Yani sıkışmış hissetmiyorum, ara ara tuvalete kendim gidiyorum tuvaletim varmış gibi düşünerek. Haftaya kontrolümde söyleyeceğim doktoruma
Melys asennaa merhaba gecti mi acaba bu durumunuz doktorunuz ne dedi? Gectiyse Birde sezeryandan kac gün sora gecti
asennaa Melys 40ımda doktora gittim, 1 ay daha bekleyelim, yine hissetmezsen görüşelim demişti. Şimdi 2 ay oldu ama eskisi kadar değilim, hissediyorum