Kardelen120o Mihriimah ay benimde öyle olmustu ssat fark etmeden gidip kan verip kanda da ögrenmıstim Allah kucağınıza almayi nasip etsin 🥰
Mihriimah Kardelen120o yaaa canım benim inşallah çok değişik duygular içindeyim eğer değilsem çok üzülücem 🥲
Mihriimah DilekBodurr yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağol canım inşallah doğrudur benimkide . Gecikmişmiydin sen
Mihriimah Hgergy benimde gecikmedi işte canım baksana eğer bende varsa üstüne görmeyle olmüşta olabilirim
Mihriimah Mucizeayla ya evet çok sabırsızlandım şuanda emin olup eşime öyle söylemek istiyorum çünkü. Yoksa belki yine pazartesiyi beklerdim ama. Kanama olmadı çok hafif kahverengi akıntıyla karışık bi lekelenme oldu canım
Mihriimah Gulcin-2001 leke mi gelmişti sadece canım. Oo maşallah büyümüşsünüz Allah analı babalı büyütsün inşallah 💐💐🥰
Mihriimah Lalemmm12 teşekkür ederim canım tamam tavsiyelerin için de 💐💐 muayene ücreti almadan direkt test yaparlar mı acaba
Lalemmm12 Mihriimah muayene bilmiyorum ama test ücreti alıyorlar zaten testine bakarsın betan çıkmışsa hemen doktordan randevu alırsın ❤️❤️
Mihriimah Musel hımm tamam canım bitane daha test almıştım yarın sabah yapıp ona göre gideyim inşallah teşekkür ederim 🥰
Papatyamm63 Mihriimah evet benimde öyleydi ve sonra hastane gitim 3 haftalık dedi şuan 11 haftalık olduk