Urazim_0606 Mihriimah evet canım bende ikinci gebeliğimi böyle öğrendim aşırı silikti gecikmenin 5. Gününde.
Mihriimah Hgergy benimde gecikmedi işte canım baksana eğer bende varsa üstüne görmeyle olmüşta olabilirim
Mucizeayla Mihriimah çok küçük daha ama var net belli bence sabredemiyorsaniz yarın özelden bı giriş yapın hatta acil kadın doğum doktoru olan bı özele gidin 1 saate sonuç çıkar alttan muayene eder keseye bakar kanamaniz olmuş ya onun içinde bı ilaç var progestan diye ona başlatabilir bence gidin yarın özele 🥲
Mihriimah Mucizeayla ya evet çok sabırsızlandım şuanda emin olup eşime öyle söylemek istiyorum çünkü. Yoksa belki yine pazartesiyi beklerdim ama. Kanama olmadı çok hafif kahverengi akıntıyla karışık bi lekelenme oldu canım
Neslihankadir Denizevren Amin canım benim Rabbım isteyen dileyen herkese hayırlısını ve kolayını nasip etsin
Mucizee80 Mihriimah benim bu şekildeydi değerim 28 çıktı yeni gebelik var hayrlı olsun tabiki kan daha net sonuç verir♥️
Gulcin-2001 Mihriimah benimde öle olmuştu adet oluyorum sandım ama olmadım gelmedi sonra test yaptım böyle çıltı kan verdim 150 çıktı şuan 28 haftalık hamileyim😊
Mihriimah Gulcin-2001 leke mi gelmişti sadece canım. Oo maşallah büyümüşsünüz Allah analı babalı büyütsün inşallah 💐💐🥰
afra119- Mihriimah net gözüküyor zaten hayırlı olsun, bende de İlk silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım net iki tane çizgi çıktı sonra kan verdim kanda da çıktı, erken gebelik testi alın
Lalemmm12 Mihriimah bende böyle öğrendim hayırlı olsun var keseyi görene kadar ilişkiye falan girme dinlenmeye çalış özel de yarın hafta sonu alıyorlar kanı danışmandan gebelik testi için geldim dersin o zaten yönlendiriyor 🐣🐣 hayırlı olsun ❤️
Mihriimah Lalemmm12 teşekkür ederim canım tamam tavsiyelerin için de 💐💐 muayene ücreti almadan direkt test yaparlar mı acaba
Musel Mihriimah canm bence yarın bi test daha al koyulaştıysa eğer yada yine çizgi çıkarsa git acile kan ver sağlık ocağında sonuç hemen çıkmıyor ertesi günü buluyor
Mihriimah Musel hımm tamam canım bitane daha test almıştım yarın sabah yapıp ona göre gideyim inşallah teşekkür ederim 🥰
Nurdoga Mihriimah canm iki tane test alsaydın ikisinide deneseydin çıkıyor da kesin hamilesin dikkat et ginede aynen kan sonucunuda bekle hayrlisyla canm