aysegulozlem Kızlar yenidogan alışverişini nerden yaptınız. E bebek trendyol hepsiburada dan en çok hangisini önerirsiniz.. trendyolda çeşit cok olmasından dolayı daha çok ilgimi çekiyor ama siz nerelerden yaptınız alışverişi
GuzelMelegimm aysegulozlem dolap uygulamasından.. Hep çok uygun hem tertemiz ürünler var. Çeyrek fiyata dünya eşya aldım ☺
Alparslanmom__ aysegulozlem ben karışık trendyoldan Instagram dan hepsi buradadan indirimleri takip ediyorum ona göre alıyorum yavaş yavas
Irmak154 aysegulozlem o kadar baktım dün ilk alışverişimi trendyoldan yaptım hem güzel hem uygun. Ebebek vb yerlerdeki çeşitleri pek beğenemedim bir de gereksiz pahalı geldiler
Aleynaceyhannnn GuzelMelegimm ben de oğluma toplu satış yapan satıcılardan almıştım çok uyguna bir sürü eşyası olmuştu bir de çok küçükken kıyafet sürekli değiştiriliyor kimse de görmediğinden önemsemedim ama şimdi 1.5 yaşında ve kendi zevkime göre doya doya alabiliyorum 😂 şimdiki bebeğimde de öyle yapıcam dolaptan alıcam yine
Ygmr01 Alparslanmom__ yok hayır hastane çıkışı aldım ama normal alt üst takım ya da ayrı ayrı onlara ihtiyacım var
OguzMoms aysegulozlem Ben cogunlugunu e bebekten yaptım ama online sitesinden yoksa mağazayla arasında baya fiyat farkı oluyor siteden indirimler sürekli oluyor uygun fiyatla alabilirsiniz
Alparslanmom__ Bu sitelerin hepsine bakabilirsiniz hem uygun hem çok güzel şeyler var kız erkek bebekler icin