aslibektasss170634 36+3 günlük 2.358gr oğlum kilosu 2 hafta geriden geliyor Çarşamba günü tekrar hastane kontrolü var şimdi tüm annelerin sağlıkla bebeklerinin kucağına almayı nasip etsin güzel anneler ❤️🤲
mmozaa Aliye35 bana dr 36. haftada 2500 3000 arası dedi boyunu hiç söylemiyorlar zaten sorduğum halde. cinsiyette bile yine de sorayım ne olur ne olmaz diye soruyorum göremiyorum diyorlar. böyle kafa karışıklığıyla gircem sanırım doğuma
asell13 Aliye35 37+1 de 3650 gramdı baskı çok artık yalancı sancılarım var yüzüm gözüm burnum şişti baya sezeryan olacam 15 mayısta inşallah
Serendipity16 asell13 benimde 16 mayıs sezaryen inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 💞 sizin zorunlu sezaryen mı ?
izmirlibiranne 36+0 da 3300 gr 52 cm. Doktor normal doğum düşünmüyorsun heralde deyip emrivaki yapıyor bana bebek iri olacağı için. Bense çok kararsızım normal doğum istiyorum ama doktor bana sormuyor bile hiç riske atamam modunda. Aliye35
Aliye35 izmirlibiranne Canım annem 4100 Gr normal doğum yaptı iki erkek kardeşimi de ben de 3800 doğmuşum. Öyle bir şey yok yani. Doktorlara kolay geliyor neden bilmiyorum. Bu sezeryan işine. Başka doktor öneririm. Sakın hemen kabul etme
izmirlibiranne Elfthh Hastane değilde doktorun kendi özel muayahanesine gidiyorum. 3 farklı hastaneye anlaşması var doğum için, tetkik ve tahlilleri de yine kendi kliniğinde yaptırıyorum.