Aliye35 Nasıl geçiyor günleriniz hepimiz heyecanlıyız eminim. Bugün 35 hafta olduk. Oğlumun kilosuna 2600 Gr dendi. Sizinkiler iyi mi nasıllar. Ben biraz baskı hissediyorum kasıklarıma doğru.. biraz yorgun. Siz de ne var ne yok
baab1 Aliye35 36+2 de 3300kg idi. Suan 36+5 🌸 benımde kasılmalar baskılar aşırı cogaldı. Gun ıcınde yalancı sancılarımda oluyor. Adet agrısının orta halli derecesi gibi😅 bakalım 18 mayısa gun aldık. İnşallah gününü bekler sürpriz yapmaz bizi telaşa sokmaz🥲🌸
23_izmir Aliye35 36 hafta 2.700 kilosu baskı sertleşme halsizlik bende de var 13 mayısta sezeryan doğumum günüm verildi sağlıkla inşallah Allah kurtarsın hepimizi
Hasret12 36+5 3000 gr baskı var nefes alma problemi var yorgunluk çöktü sona yaklaştığımı hissediyorum
Selbi777 Hasret12 nasıl bir baskı hissediyorsunuz acaba , doktorumdan baskı hissedersin bebek inince dedi ama tık yok
Fundahakanb Hasret12 36+4 bugün gece ve gündüz bütün kemiklerim ağrıdı .azcık yürüyemiyorum bile oturunca kuyruk sokumum acıyor .uzanamıyorum .yanlardan sanki şiştim de kopacakmgibi karnım . Kiloda almadım çok ama dayanılcak gibi değil bence hamilelik yeter artık kurtulalım inşallah sağlıkla
Selbi777 36+6 ,2940 g , karnım hep sertleşiyor onun dışında bir de hep yorgunluk oluyor ve sıcak basıyor gece gündüz 🤷♀️
Selbi777 Aliye35 Evet, yatağa girdiğim saat farklı , uyuduğum saat sabaha karşı oluyor genelde 🤷♀️ benimki de en fazla 6 saat , ama sanki yakında yarım saat uyuduk diye şükredez 😂