Kelebekk-0307 Merhaba Mersinde özel hastane muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? Çok uçmuş fiyatlar maalesef şehir hastanesine mi gitsem diye düşünüyorum oraya gidenler varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
Neferut Kelebekk-0307 akademi hastanesine gidiyorum ben 700 tl. Eşim emniyet mensubu olduğu için %20 indirim yapıyor iki hastaneye daha gitmiştim 1000 diyorlar bugün de şehir hastanesine gittim rezil oldum düşünürseniz akademi hastanesini öneririm en uygunlardan birisi diyebilirim
tugbadurmaz34 Kelebekk-0307 ben şehire gidiyorum başından beri gayette memnunum özele de gittim bana göre tek farkı beneğimi renkli görmek oldu doktorda özelde ve devlette şans meselesi bana göre
Kelebekk-0307 Neferut ilk hamileliğimde city hospitale gidiyordum 2 yıl önce 180 TL filandi en uygun oydu ve memnundm da ama şu an 1000 TL yapmış muayene ücretini çok fazla geldi doğum ucretini de çok artırmış akademi iyiymiş teşekkürler hangi doktora gidiyorsunuz ?
Neferut Kelebekk-0307 gerçekten çok hastane sordum hepsi 1000 den açıyor ağzını genelde. Doktorumdan da aşırı memnunum op dr zeki Mesten çok ilgileniyor çok güler yüzlü
Limonumsu Kelebekk-0307 merhaba bende citye gidiyorum Pınar Aksoy doktorum ama muayene ücreti 700 küsür lira ben sendika indirimiyle 630 gibi bir şey ödüyorum siz ne zaman fiyat sormuştunuz sigortasız ücreti mi acaba 1000 lira ben en son 25 nisanda gitmiştim
Kelebekk-0307 Neferut çok teşekkür ederim daha yeni öğrendim henüz gitmedim pazartesi gideceğim inşallah karar verip.
msr33 Yenişehir hastanesi çağdaş mavigök var çok ilgili bir doktor en son ücreti 700 civarıydı öneririm
Kelebekk-0307 msr33 teşekkür ederim artık aylk artıyor ücretler yani inanamıyorum duyduğum ücretlere doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı?
Kelebekk-0307 tugbadurmaz34 doktorunuz kim acaba ? Bir de cinsiyetini söylüyorlar mi? Yani tek kararsizligim doğum aslında doğumda doktorumuz mu giriyor yoksa herhangi biri mi mesela ya da eşim yanımda olabilecek mi gece kalamıyor diye biliyorum.
Neclam321 tugbadurmaz34 merhaba Dogumunuz nasıl Gecmişti bnde devlet hastanesi düşünüyorum bu özel hastane fiyatlaından dolayı ikinci gebelik benimde doktorunuzdan memnunmuydunuz doktorunuz mu girdi doğuma
tugbadurmaz34 Kelebekk-0307 tabiki de söyler cinsiyeti niye söylemesin bunun hastaneyle ilgisi yok bebeğin pozisyonu iyiyse doktorda görürse söyler bana 11. Haftadan sonra tahminde bulundu doktorum doğumda tabiki de erkek yasak normal doğumu ebeler yapıyor kendi doktorunuz sadece sezaryen olursa giriyor onda da kendi gün veriyor zaten doktorum Kemal dinç bu arada
Kelebekk-0307 Limonumsu merhaba birkaç gün önce sordum dilek güler e gidiyordum ben daha önce o yüzden arayıp bilgi aldık ve sigortasız 1000 TL dediler sigorta varsa 780 TL dediler her doktorun ücreti farklı mı oluyor bilemiyorum