Mavi35 52 kiloydum 49 a kadar dustum ilk 3 buçuk ay çok zorladı ama..Geçti sonra bulantılar cok sukur sonrası 65 olmuşum 😯 16 kilo almışım şu ana kadar 35.haftam son 1 ay bakalim :)
YadeOmer Yilmayse çok iştahlı olduğum halde 3. Ayımda 1 kilo vermiştim doktor hareketlisin diye demişti,şimdi 4 ay bitti 2 kilo almışım 🤦♀️😁
Nurselin Yilmayse 62 kiloydum hamile kaldığımda 53 kiloya düştüm bulantılı geçtiği için şu an 33 haftalığım 70 kilo oldum. 😂😂
serapinci Halime2015 benim dördüncü ayımda geçmişti ayy 7 aya kadar olsa herhalde ben erir biterdim çok zordu ya Allah yardım etsin tüm hamilelere🙏🏻
Halime2015 serapinci amin canim inan son bir kac haftadir rahatım ilactan kurtuldum ya ona şükrediyorum benim annemde böyleymiş maalesef bana hamileyken tabi o zaman ilac falanda yok annem hep yatmis
esractn 13 haftaligim şuan ikiz🤗 48 le başladım 44e düştüm. 4 kilo verdim yani😕 Bulantılarım 2 gündür azaldı gibi inşallah bundan sonra alabilirim🤲🏻
Ecemnesli Maşallah herkes kilo vermiş ya ben ilk 3 ay 6 kilo aldim 😥😥 hala almaya devam ediyorum şu içsem yarıyor sanırım