AlyaSu Yilmayse canım ilk 3 ay mide bulantılarıdan hiçbir yiyemedim ama kiloda vermedim 19+3 olduk sadece 1 kilo aldım,ama bulantısı olanlar genelde kilo almıyor veriyor canım
GamzeOnderTasal 62ydim hamile kaldigimda 59a kadar dustum. Yemek yemeyi cok seven biriyim ama yiyemedim. Istahim yeni aciliyor 15 haftaligim 61 kg oldum
Bebekveben 54 ile hamile kaldım 11.haftaya kadar 50 ye düştüm. Şimdi 14.haftadayım 51-52 arası gidip geliyorum
Pamukprens Yilmayse ben aşırı mide bulantısı istifra koku hassasiyeti gıdasızlık sonucu üç ayda iki kg verdim sonra toparladım 6.ayıma girerken beş kg birden aldım
Sabireeray Yilmayse ben 5 kilo verdim çok fazla kusuyordum ama bebek sağlıklı çok şükür 4aylık olduk ve hepsi normale bindi yemem düzeldi almaya başlarım artık 🙂
Ozkansultan Ben niye alıyorum ya 3. Aya girdik artık ilk bulantım çok oluyordu ama yine de yemeye çalışıyordum halen öyleyim herkes veriyor ben alıyorum 🤷♀️🤦🏼♀️
Halime2015 Biz suan 31 haftaligiz canim ilk 3 ay yaklaşık 11 kilo verdim su bile içemez durumdaydim ama suan yeme icme düzeldi
serapinci Yilmayse hamile kaldığımda 50 kiloydum 45 kiloya düştüm bulantı kusma beni eritmişti resmen 🙄
Halime2015 serapinci bende senin gibiydim canim kusmam kronik hale gelmişti yarım saat arayla kusyordum su bile içemiyordum 7 ayima kadar bulanti ilaci kullandim son 1 aydır gecti cok şükür rahatladim
serapinci Halime2015 benim dördüncü ayımda geçmişti ayy 7 aya kadar olsa herhalde ben erir biterdim çok zordu ya Allah yardım etsin tüm hamilelere🙏🏻