Destan-11 Merhaba sevgili anne adaylarım, Samsun’da kapı süsü, isimli tulum tarzı şeyleri yapabileceğim ve doğum foto ya da organizasyon yaptırabileceğim önerileriniz bekliyorum. Yabancıyım buralara o yüzden☺️🌸
Mervepera Destan-11 isimli tulum bilmiyorum onu internetten söyledim organizasyonu instagramdab yazınca çıkar fiyat al konus hepsi ile Çikolata 56 larda jullie jeans olması lazım adı ordan yaptırıcam Hediyelikte internetten aldım (organizasyoncu yada mecidiye tarafında olur ) daha aklıma gelmiyor 🫣🤭
Destan-11 Hanife5561 benimde yok bildiğim internetten de ne bilim sipariş vermek sevmiyorum kötü çıkarsa diye😬
betull55 Mecidiye de süslü puslu organizasyon var biraz pahalı fiyatları ama.urunleri güzel bakmak isterseniz yine o civarda mağazalar var kapı süsü hediyelik yapan
Destan-11 betull55 anladım teşekkür ederim 🙏🏻🌸mecbur bakacaz internetten bakıp sorduklarımda çok uygun değiller maalesef
Destan-11 Mervepera ya teşekkür ederim ilgin için🌸🥰birini buldum hediyelik kapı süsü için galiba atakumda. Gerisi şu dediğim çikolatacıya bakacam teşekkürler. Tulumları nerde yaptırdım acaba rica etsem memnun musun kalitesinden🌸