Babyada Fundahakanb rahim filmini 1 sene denemeden gelme çekmem dedi doktorum, ondan dolayı çekilmedim. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Fundahakanb Babyada cık bence beklemeye gerek yok başka doktora görün biz evleneli tam 9. Ayımızdı cekildik
Babyada Ferkush d vitamini kullanıyorum , folik asit vs de kullanıyorum. Diğer değerlerim çok şükür normal, hormonlarım da normal prolaktin vs çok iyi. Çok teşekkür ederim yine de dikkat edeceğim 🥰🙏🏻
Babyada Elf0241 bende inmovita ile takip ediyorum, avokado zaten çok yiyorum aslında. Yumurtlama görünce havuç vs de yiyorum beslenmem ve değerlerim gayet iyi. İnşallah kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip olur 🙏🏻 çok teşekkür ederim size de 🥰
Okyanusolmak Babyada umudunu kaybettigin anda geliyor. Bana bı arkadaş demişti çok kafana takma. Ben 1 sene hamile kalamadim ne zaman vazgeçtim ve o ay hamile kaldım diye. Ben de hep ovulasyon testi hamilelik testi uğraşıp durduydum 3 ay. Sonra amaan dedim bıraktım. Sadece günleri değerlendirdik iki gün mü ne. O kadar yani. Şehir dışına gidip gelmiştim. Oyleyken tuttu 4. ay. Tavsiyem çok takma. Testleri kullanma ve akışına bırak
Babyada Okyanusolmak yumurtlama günlerini takip etmeyince de daha kötü hissediyorum en azından günleri bilince daha rahat iyi hissediyorum. İnşallah bizimde ummadığımız anda olur 🙏🏻🥰
Cnserdm Babyada inofolic combi almalısın. Yumurtalar için harika bir ilaç bir de nacizane tavsiyem akışına bırak. Stres hormonu herşeyi etkiliyor ayrıca çok yeni daha doktora da gitseniz 1 sene dene diyecekler 😌 tüm dualarım sizinle.
Babyada Cnserdm ay ne kadar tatlısınız, çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻 inşallah gönlünüzce olsun sizinde dilediğiniz ne varsa 🙏🏻
Babyada Cnserdm pcos vs yok demişti doktor, bunu yine de kullanabilir miyim sizce ? Normalde sanırım pco olanlar vs kullanıyor. Çok teşekkür ederim 🥰
_handan91_ Babyada Esinizle birlikte folik asit kullanin. Bizde ise yaramisti. Ve iliskiden sonra ayaklarimi havaya kaldirip yani duvara yasladim 20 dk felan , o ay tuttu. Tabi yumurtlama günlerini de takip ettim. Rabbim kucagini bos birakmasin 😊
Babyada _handan91_ çok teşekkür ederim, ayaklarımı dikiyorum aslında yumurtlama günlerine de dikkat ediyorum. Belki korunduk diye vücut yeni yeni alışıyordur bu duruma, inşallah kısa zamanda güzel haberi verebilirim 🙏🏻🥰
Muazzezulus Babyada yumurtalık da kistin yok mu acaba bende hangi doktora gitsem tertemiz diyordu dış gebelik yaşadım ondan sonra anekoik kist olduğunu öğrendik
Babyada Muazzezulus iki doktora göründüm kist vs görünmedi , olsa görünürdü sanırım. Yine de çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Muazzezulus Babyada rica ederim ama mutlaka soğan kürü kullan tavsiye ederim akşamları soğan suyu iç öyle uyu sabahları da yumurtalıkları güçlendirmek için incir ve havuç kürü yap iç
mrp2023 Babyada çünkü bizimde olmadı ben gittim doktora falan yine olmadı en son aklımıza geldi eşimi göndermek
_handan91_ Babyada ben folio basic kullandim esimde folio men kullandi ama biz yurtdisinda yasiyoruz . Isimleri türkiyedeki gibi aynimi bilmiyorum. Eczanelere sorun isterseniz.