Babyada canım merhaba , şimdi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bana bı vesile oldu belki bilemiyorum ama anlatayım.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı , ama hemen olmuştu yani eşim izne geldi bir hafta kaldı o gidince hamile olduğumu öğrendim o kadar çabuk yani. Neyse sonra 6 ay korun dedi doktor bizde bir 5 ay kadar korunduk. Neyse onun üzerine biz 1 buçuk seneye yakın uğraştık ve çocuğumuz olmadı bütün testler normal çıkıyor eşimin de benim de . Rahim filmi çekildim o da normal. Yumurta çatlatma falan denedik üst üste yok yani bir türlü olmuyor. Sonra ben kayinvalidemlere gitmiştim, oraya yaşlı bir amca geldi hayır topluyor . Kaynanam da gelinim düşük yaptı bir daha da çocuğu olmadı bı oku üfle falan dedi adama. Adam da okudu üfledi sana bı tarif vercem bunu yap senin çocuğun olur dedi. 15 gün beyaz lahananin kök kısmına yakın olan yerlerden doğra kaynat suyunu içeceksin dedi sonra da 10 gün ara ver 10 günde maydanozun sapını kaynatıp içeceksin dedi. Oğlun olursa adını ya murat koy ya da umut dedi. Neyse ben evime döndüm bir kaç yine denemeden sonra olmayınca eşim aşılama yaptıralım dedi. Bende şu amcanın dediği şeyi de yapayım olmazsa senin dediğini yapalım dedim. Ve yaptığım ay hamile kaldım yani bana bı vesile oldu rabbim gönderdi diye düşünüyorum. Sonrasında öğrendik ki oğlum olacak , adını da Murathan koyduk şuan Allah’ıma şükür 4 buçuk yaşında ♥️ biraz uzun oldu kusura bakmayın