asell13 EsraOrhann bende sancı vs hiç bişe yok normal doğum namına bişe yok aşağı düşmeside pozisyonundan bence 😅 sağsalim doğuralım vala benim artık takatim kalmadı 😅
EsraOrhann asell13 ayy al bendende o kadar bugun catı muayenesi oldum normal doğuma elverişli sezeryan yapmam dedi hayırlısı artık😂
asell13 EsraOrhann eyvah eyvah allah yardımcın olsun 😅 hiç normal doğum tecrübem yok sancı vs hiç çekmedim
EsraOrhann Hasret12 korkulcak bişey yokmuş bende tırsıyodum ama hafiften yanma gibi bişey oldu o kadar zaten 5 saniye falan sürdü çatı muayenesi rahat olun
EsraOrhann Hasret12 ay oda heycanlı ya en azından hangi gün geleceğini biliyorsunuz benim gibi ha geldi ha gelicek değilsiniz 😂 keske bende bilseydim günümü ya😂 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah cok az kaldıııı 🥳🥳🥳
EsraOrhann asell13 of bende sudan cıkmıs balık gibiyim tecrübesizlik bi yandan güzel ne olacağını bilmiyosun yaşayarak öğreneceksin bi yandan da kötü işte başına ne gelecek diye kuzu kuzu bekliyosun hahahah 😂
asell13 EsraOrhann ben mesela başıma ne geleceğini biliyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum 😂😂 ben sadece kızıma kavuşacağım ana odaklıyım allah yardım ediyor bi şekilde çıkıyor ordan merak etme 😅
EsraOrhann asell13 evet valla doğru söyledin Allah bi şekilde yardım ediyor herseyin hayırlısı olsun banada dua edin bir an önce gelsşn tasıyamıyorum artık 😂😂😂 gelesi yok ama gelsin yani yeter gari😂
asell13 EsraOrhann evet canım doğdu prensesim evimize geldik çok şükür darısı tüm hamilelere inşallah🥰🤍
EsraOrhann asell13 yaaa çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah hoşgelmiş prenses ❤️❤️ asell13
EsraOrhann Smyr-89 evet ilk çocugum ❤️ en kısa zamanda sizede nasip olsun inşallah iyi takip edin kendinizi yalancı gibi başlıyor çünkü sabah kalktığımda vardı gün boyu geçmeyince sancım olduğunu anladım ❤️