Papyon_34 Hafsa1134 Normale göre ilerliyoruz ama doğum anında çatıya göre sezeryana dönebiliriz demişti 3 kg üstü zorlayabilir diye. Şuan da 3300 haftaya kadar da artacağı için tam belli değil
Hafsa1134 Papyon_34 bence normal kilosu ablam 39 haftalık 3.780 kg doğurdu sezeryana yiöneltiyorlar bazı doktorlar gerçekten
Tugce_12 Hafsa1134 Bayrama kadar doğururuz heralde kız çok olmuş oluyor bayrama kadar çünkü benim 😅 kaçıncı haftadasın sen ben 35.haftadayım
Clementein 35+3 üm bende bu kasılma nasıl bi his anneler benim bi kaç gündür regl sancısı gibi sancılarım var hafif ama ciddi değil bu ne oluyor bilen varmı
Tugce_12 Clementein Yalancı sancılar mı acaba doğuma hazırlık benimde mesaneye baskı yapıyor bebiş o zaman hafif hafif ağrım oluyor
asell13 EsraOrhann biraz oturarak uğraştım ev işleriyle nasıl sancım oldu bian dedim aha doğuruyom heralde 😂 neyse dinelnince geçti
EsraOrhann asell13 ya o sancılar cok fena ya hem insanın aklını karıştırıyor hemde cidden zor bende kaç kere doğuracağımı düşündüm hahaha ama gelen giden yok😂😂
Esraaaas Hafsa1134 benimde kasılmalar oluyor nst de sancı çıkmıyor ama uygulamaya göre 29 Mayıs gözüküyor doktor ortalarında da gelebilir bebek dedi
Gizemzumra Haticeburak06 benim de toplanıyor bazen bi tarafta acıyor hatta baskı yapınca . Dogum baslamıs mı oluyor
Papyon_34 Hafsa1134 Suni sancı verecekler başlangıçta. Ama daha önce ki muayenede boydan dolayı çatın dar olabilir demişti. Doğum anında çatıya bakmak daha doğru dedi. Açılmayla vs birlikte değerlendirecek
Tugce_12 Hafsa1134 O kadar geç olmaz heralde bilemedim bebişlere bağlı sağlıklı olsunlar da sağ sağlim alalım inşAllah kucaklarımıza 🙏