Silan_Abdullah 3_oglan_annesi tamam çok teşekkür ederim maddi durum çok sıkışık birde kayınvalidemlerle kalıyorum sürekli kavga gürültü maddi imkan olmadığı için başvuru yapıcam inşallah çıkar tekrardan teşekkür ederim
3_oglan_annesi Silan_Abdullah çıkar inşallah sonuçta her hamile kadının hakkıdır şimdiden baswur ancak gelir zaten
Rabiul Silan_Abdullah canım belediyenin paketleri vardır bu kadar detaylı olmayabilir ama her belediyede oluyor genelde gidip başvuru yapabilirsin yada belediyeyi arayabilirsin
Rabiul Silan_Abdullah oturduğunuz bölgedeki belediyeye göre de değişiyor paketler , İstanbul’da bir bu hanımefendinin paylaştığı var birde oturduğumuz yerdeki belediyelerin verdikleri bizim burada hastane çıkışı yada ağaç fidanı yapılmış geçen sene 🤷🏼♀️
qusel Silan_Abdullah cnm bulunduğun belediyeye ayrı büyükşehire ayrı başvur ikisinde varsa ikisinide alirsjn
qusel Silan_Abdullah anlamadım ne yi anlamadığını. Hem büyükşehire hem bağlı bulunduğun ilçe belediyesini ara sor
GizemBeidokhti Gizem9688 İzmir’de bende başvurmuştum kızım bir yaşındayken getirdiler , reklam tabelası gibiydi sadece havlusunu kullandık ve kitapları okuduk o kadar. Yazık günah giydirilecek tarzda değildi
Gizem9688 GizemBeidokhti artik havlu da yok inanmazsiniz. Eskiden 2 sene once falan yine reklam panosu gibi olsa da en azindan havlu emzirme önlüğü falan da vardı arkadasima getirdiler. Bu sene gelende sadece zıbın canta ve kitaplar var. Basvurmayacagim bile
DEF_ikiprensbirprensesmom Alyami 8 haftalık başvurduğunuzda red geldi mi yoksa onaylandı mı acaba? Ben de erken başvurdum red geldi şimdi baktığımda yeni başvuru yapılmıyor zaten mevcutta olanı görebiliyorum oda askıda yazıyor.
Alyami DEF_ikiprensbirprensesmom yok herkes red geldi diyor ama bana öyle bişi olmadı başvurduktan 1-2 hafta sonra doğum bekleniyor yazdı sonra da geldi işte
Sadeceanne2 34busra ya bunlar neye göre veriyor hani her anneye idi Zaten içeriği en bilinmezdik şeyler ile dolu benim üstüme sadece bir eski araç var 10 bin kira ödüyorum ona rağmen bana red gelmiş 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️