3_oglan_annesi Berceste1 bı sorun varsa direk 153 arayın bnde öle yaptm baswurdum ewe gelip teşhisi edeckler oda bir iki ayı bulur zaten
qusel 34busra yeniden basvurmuyorsun cnm doğum sonrası kart alinna merkeze kimliklerle gidip uzatıyor Sun
qusel BirAskMasali1323 tabiki hayır ne ilgisi var. Herkes bağlı bulunduğu belediye ve büyükşehiri arayıp varsa talepte bulunabilir.
Dilara_0 34busra merhaba bende başvuru yapmak istiyorum da Kahramanmaraşta oturuyorum. 2. Gebeliğim. Nasıl oluyor acaba? Herhangi bir şehir oluyor mu, farkediyor mu yani? Yardımcı olursanız çok sevinirim ❤️
BirAskMasali1323 qusel evet bende öyle biliyorum zaten sadece sizin anlatımınızda öyle anladım … neyse teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
3_oglan_annesi 34busra aradım öle baswurdum bakalm ne zmn dönüş yaparlar sizde güle güle kullanın birde park yatağı kurdunuzmu merak ettm nasıl bişey olduğunu 🤭
Rabiul Silan_Abdullah canım belediyenin paketleri vardır bu kadar detaylı olmayabilir ama her belediyede oluyor genelde gidip başvuru yapabilirsin yada belediyeyi arayabilirsin
Rabiul Silan_Abdullah oturduğunuz bölgedeki belediyeye göre de değişiyor paketler , İstanbul’da bir bu hanımefendinin paylaştığı var birde oturduğumuz yerdeki belediyelerin verdikleri bizim burada hastane çıkışı yada ağaç fidanı yapılmış geçen sene 🤷🏼♀️
3_oglan_annesi Silan_Abdullah 153 arayın yenidoğan destek pakedi baswurusu yapmak istiyorum diyin sorular soruyo cvplarsiniz sonrasında arayıp ewe gelecekler ona göre de sonuç vereceğini solediler sabah arayın deneyin sansinizi
Silan_Abdullah 3_oglan_annesi tamam çok teşekkür ederim maddi durum çok sıkışık birde kayınvalidemlerle kalıyorum sürekli kavga gürültü maddi imkan olmadığı için başvuru yapıcam inşallah çıkar tekrardan teşekkür ederim