Mom89_ Çok saçma şu belediyeden bir ben faydalanamadım hiç bir şekilde… Gıda yardımı , sosyal yardım bebek için başvurı yaptım hepsi red çok saçma çok Allaha havale ediyorum bu sistemi ya..
Sadeceanne2 34busra ya bunlar neye göre veriyor hani her anneye idi Zaten içeriği en bilinmezdik şeyler ile dolu benim üstüme sadece bir eski araç var 10 bin kira ödüyorum ona rağmen bana red gelmiş 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
2prensesannesiiii 34busra ben istanbulda yaşamıyorum mersinliyim burdan nerde yapılır acaba bi araştırayım teşekkür ederim 🙏
Tugcev 34busra erken gelmiş. Doğduktan sonra gelenler vardı güzel olmuş sizin için 😊 park yatak vs doğumdan önce mecbur alınıyor çünkü doğumdan çok sonra gelince bir anlamı olmuyordu. Hayırlı olsun 😊
Zuleyha_18 34busra katılım şartları neler acaba üzerine hiç bişey olmaması mi gerekiyor kiradayiz fakat araç var üstümüze eşimin maaşının filan ne kadar olması gerekir böyle bir sınır var mı
34busra Zuleyha_18 katılım şartı sınır yok ad soy ad kaç haftalık gebe olduğunu soruyor bende kiradayım üstümüze bişey yok araba falan 🤷♀️
34busra Doğumdan sonra ücretsiz İstanbul karta da başvurun İstanbul’da oturanlar için ulaşım anne kart ben yaptım küçük oğlum 4 yaşında bitti şimdi yeniden bebek doğduktan sonra başvuracam bilginize kızlar 😅
qusel 34busra yeniden basvurmuyorsun cnm doğum sonrası kart alinna merkeze kimliklerle gidip uzatıyor Sun
esty35 Ben de başvuru yapmıştım benim başvurumu askıya almışlar uygun bulamamışlar benim de evim kira üstüme araba yok sadece eşimde bende çalışıyoruz belki de o yüzden reddedildi
Kubra003 Ben afyonda oturuyorum yeni doğan paketini direk belediyeye gidip beyaz masadan alınıyor burda doğum raporuyla. Ama bizde bez ıslak mendil biberon vs. Temel ihtiyaçlar oluyo bu kadar kapsamlı ve bol gönüllü değil 🤭🤭
Kullaniciadi123 34busra ne zaman basvurdunuz doğumdan sonra mı bende İstanbul’da oturuyorum ne Aman basvurmaliyim