ZeynepDuru17 34busra bebeğin kimlik bilgilerini istediler mi Ankara dan başvuran olursa banada yazabilirmi nasıl başvurdunuz
Kullaniciadi123 34busra ne zaman basvurdunuz doğumdan sonra mı bende İstanbul’da oturuyorum ne Aman basvurmaliyim
Yamanmomy 34busra kız bende sultangazideym kaçıncı haftanda yolladılar bende başvurdm bekliyorm 28. Haftalıgım
34busra _Tazeanne sigortam suan yok canım eşimin işi için durduruldu İstanbul senin uygulamasından başvuru yapmıştım öyle bugün geldi kargoyla 😅
Meryykb01 Bende kendi şehrimde başvurayım dedim baktım anne bebek bakım çantası veriyormuş oda doğumdan ne kadar sonra olduğu meçhul ondan başvurmadım
34busra Bebekayik bende şaşırdım valla park yatak lacivert renk ana kucağı siyah bebek çantası bebek yağı alt açma bezi bebek bezi 3 paket 3 paket ıslak mendil içinde dört tane var ateş ölçer bebek minderi battaniyeli tulum takım krem renk 🙏😅
Menekse- ZeynepDuru17 Ben de ankaradayım baya bakındım ama ne keçiörenin ne ankaranın böyle bi hizmetini bulamadım istanbula başvursak gönderirler mi eski istanbulluyum 😂😂