Nergislyssa Mzzz ay maşallah kuzum , bende bundan korkuyorum hissetmiyorum ama sancım varmış ve bebek durmadan kasılıyordu
Mzzz Nergislyssa benimkide sancı yetersiz olduğu için kanala inmiyordu suyu patlatmak ise yaramisti yok sezeryan olacaktım çünkü bebek kanala inmeyince doğum olmuyormuş
Nergislyssa dogurangaplumba benim açılmam yok ama sancım çıktı kuzum korkuyorum ama bebeğimin kasılmasından strese girmesinden şimdi duşa gircem bakalım
Bahaarrrk Nergislyssa 32. Haftamdayım bu gün aynı durumu yaşadım sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum serum verdiler sonra düzeldi. Stresli bi andı
Momm0606 Nergislyssa Ya şimdi kuzum bebeği riske atmaya gerek yok, ne yapılacaksa yapılması gerek, Allah bi yoluna koymuştur, bebeği de yorma kendini de, hele git ne diyecekler olmazsa suni istemiyorum dersin bi bakarsın
Haticeburak06 Nergislyssa ay bende aynıyım 1 parmakta açıklığım varmış öyle yatıyorum 😂 Yemek yiyimde squat fln çekcem bakalım
Sare09 Nergislyssa bende 37+5 teyim nstde baya sancı çıktı ama doktor hiç açılman yok dedi nişanın yada suyun gelirse o zaman gelirsin kontrol ederiz dedi benimde karnım toplanıyor hafif ağrım oluyor belimde de biraz ağrı var ama aşırı ve düzenli olan bir ağrım yok o yüzden ben olmazsa gitmeyi düşünmüyorum çünkü suni sancı almak istemiyorum
Nergislyssa Sare09 bende gitmedim kuzum sıcak duştan sonra çok rahatladı bebeğim çünkü , belimde ve kasığımda az az ağrılarım var doktor bi hafta sonra görüşelim dedi ama kötü olursam giderim diye düşünüyorum 🙏🏻