MelekAnnesiii Nergislyssa benimde sancilarim vardi ama hissetmiyordum zorunlu sezeryan oldugum icin her gun kontrol istedi doktorum 38+2 de de sezeryana alindim
Nergislyssa Momm0606 biraz biraz sanki belimden başlayan refleks sancısı gibi sancım da var gibi psikolojikte olabilir kuzum ay bilmiyorum
Aysnrgrkm00 Benimde pazar günü sancım çıktı bebek kasıldıkça 35.haftadayız bir gün yatış yaptılar ciğer geliştirici falan vurdular açıklık 1 cm rahim ağzı 25 mm çıktı ama bebek kanalda değil başı yukarıda böyle bişey yaşayan var mı
Momm0606 Nergislyssa Ya şimdi kuzum bebeği riske atmaya gerek yok, ne yapılacaksa yapılması gerek, Allah bi yoluna koymuştur, bebeği de yorma kendini de, hele git ne diyecekler olmazsa suni istemiyorum dersin bi bakarsın
Babykalamar Nergislyssa benim de aynı şekilde 35. haftadan beri de nst de sancım çıkıyordu hissetmiyordum hatta iki santim de açıklığım vardı ama 39 suni sancı ile doğurdum🤣🤣🤣 gelmeyen bebek sancı açılma olsa da gelmiyor
Nergislyssa Babykalamar ahahah vay be doğru gerçi canınme zaman isterse o zaman gelsin ama işte ben üzülüyorum
Mzzz Bende sancıyı hiissetmiyordum ama 4 cm açıklığı vardı ve suyumu patti doktorum o zaman hissettim 5 saat sonrada bebeğim dogdu
Nergislyssa Mzzz ay maşallah kuzum , bende bundan korkuyorum hissetmiyorum ama sancım varmış ve bebek durmadan kasılıyordu
dogurangaplumba Nergislyssa Canım bende yaşadim onu ya sancim hiç yoktu açilmam vardı ama nişanım filanda gelmişti benim sadece sancın yok doğum yapamazsın dediler suni verdiler sancım olsunda ıkınabileyim diye 1. Suniyi de hissetmedim 2. Suninin yarısında tansiyonum oynadı yine hissetmiyordum sanci filan tansiyonum oynayınca kusmaya basladım suniyi cıkardılar açilmam 10 cm oldu diye ebe ıkın dedikçe ıkındım sadece nefes al ıkın dedi durdu bende onu dinledim yani suni sanci açılmayı kolaylaştırıyo o an ben evde olmadığım için hurma vs hiç birşey yiyemedim lavmandan sonra yasaktı zaten bişeyler yiyip içmek
Nergislyssa dogurangaplumba benim açılmam yok ama sancım çıktı kuzum korkuyorum ama bebeğimin kasılmasından strese girmesinden şimdi duşa gircem bakalım