Toprakayln Lykiav ben her gün yapıyorum sabırsızlıktan ama negatif 🤦♀️ yumurtlama öncesi ilişki oldu yumurtlama günüde kahverengi lekelenmem oldu belim çok ağrımıştı ama anlamadım neden sizin var mı belirtiniz
Annesiiy Lykiav benimde bat16 yumurtlama gunlerini degerlendirdik ama hic umudum yok bu ay tutmamistir kesin 🤣
Bir_nazenin01 Ben de bekliyorum bu tarihi özellikle bebek için bir şey yapmadık korunma yöntemi geri çekilme ama bir tane şüpheli ilişki var 8 gün falan oldu şuan belirti vs yok bide 43 gün önce kürtaj oldum 11 haftalık nasip bakalım nasıl olaçak 😬
edasaribek Bat 10 suan test yapsam belli olurmu acaba 24 26ve 30unda korunmadim 24 ve 26 yuksek yaziyordu yumurtlama yonunden
erikarpuz edasaribek aynı günler benim de 23-28 nisan ilişki oldu salı günü yapmaya başlayacağım sanırım elimde test de var da bekletiyorum 🥲
Ebrarhacer edasaribek Benim de 26 Nisan’da Yumurtam çatladı değerlendirdik çok bacak ağrım var Kasıklarımda batma oluyor vajinam da iğnelenmeler oluyor Bir daha ara ara adet olacakmışım gibi hissediyorum test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
edasaribek erikarpuz psikolojik olarak tam hamilelik belirtilerim var ama yine umudum yok🥲 hayırlısı olsun
erikarpuz edasaribek bende sadece kasık ağrısı var ama arasam bir sürü belirti bulurum şimdi erken diyorum kendi kendime 😂 hayırlısı olsun inşallah🌸
Ebrarhacer Lykiav Yumurtam çatladığından beri iki günde bir ilişki oldu çatlama gününe göre hesaplarsak 7 gün oldu Çatlamadan önce gebelik yoktu zaten Çünkü doktora gittim olduysa sonrasında olmuştur Ama korkuyorum test yapmaya eşim almış az önce aradı gece yap diyor😟