Rabia_minnak Lavinya21 bende idare hamile olduğumdan beri sık çıkıyorum şuanda bebeğim zaten doğum pozisyonunu almış aşağıya doğru baskı olduğu için daha da sıklaşıyor maalesef ya
Mer3459 Lavinya21 29+6 bende de durumlar vahim yolda zor yürüyorum gece uykuları çok zor kilo cok aldım o yüzden iyice hantallaştım bel bacak krampları mevcut kıyafetlerinin hepsini yıkadım bugün yarında ütüleyip hastane çantamı hazırlayacağım heyecan dorukta bakalım kaçıncı haftada gelecekler 😃❤️
Kubra4144 Yaso2110 bende aynıyım 32 de çalışabilir raporu aldım ama bugün gidemedim resmen işe gitmek işkence oldu nasıl dayancam 37 ye kadar bilmiyorum
Selinmoon Lavinya21 31+4 haftadan selam 👋 bir gün iyiyim iki gün kötüyüm 😂 çok değişik cidden , bakalım ne yapacağız bu şekilde . Bebişin hazırlıkları bitti gibi , sıra bana geldi 😍
Lavinya21 Selinmoon kendinize hazirlaaa ne kaldı şunun sırasında doğurmana 😂 30 dan sonra beni bir telaş sarmış ben bile şaşırıyorum sanki yarın doğuracağım😂
Fatmac Lavinya21 maalesef ben ilçedeyim ikisi de birer saat uzaklıkta annem çalışıyor kaynanam köyde köy işleri falan.. eşim yardımcı oluyor ama işinden dolayı cam perde işlerine girişemedik 🥲 erkekler de her şeyi yapamıyor maalesef mutfak dolabı falan silemez sanmıyorum eşim
Sevgiyedahilll Nevraq bebiş artık doğuma hazırlanıyor annesi bende 33+0dayım aynı şekilde hissediyorum ekstra nefes darlığı sıcak basması yatmak kalkmak çok zor geliyor ayak ağrısı bel ağrısı oluyor kilodan da kaynaklı tabii Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Scelikler Lavinya21 31+5 çok şükür gayet iyiyim ağrı sızı yok ağırlaşmadım hala inşallah son haftalara kadar böyle geçer bebisin kiyafetleri yikandi ütü bekliyor sonrasi kolay zaten hastane çantasınıda hazr ettin mi geriye bebeğim kaliyor hayirla sağlıkla gelsin inşallah 🌼
Lavinya21 Scelikler bende kolay dediklerimi en sona bırakmistim ama göbiş o kadar yoruyor ki beni 30 dan sonra deilde 25 te yapsaydım keşke hepsini dedim 😂
Fatmac Sevgiyedahilll bakalım anneler gelecek gibi eğer gelmezlerse benim de düşüncem o temizletmek istiyorum
busbus14 Lavinya21 32+6 kıyafetleri falan hep alındı yıkanıp ütülemek kaldı onuda doktor kontrolümden sonra yapacağım inşaAllah salı veya çarşamba kontrolüm var
Sevgiyedahilll Bende 33+0dayım kanamam oldu ama çok şükür bir sıkıntı yokmuş çantam hazır bir iki eksiğim kaldı ama ben artık yoruldumm hiç bir şey yapamıyorum yatmam da gerekiyor
AYYdemir Lavinya21 gurbetteyim canm memlekete gidicem dogum icin 33 haftada hemen alisveris yapar hazirlarim ablalarim yardim ederler bende alip satmak istiyorum ama elimde degil bilmedigim yerlerde yasiyorum